Oka ti je lijepo napisala, a najbitnije je : PROĆI ĆE!! Kod nes je to trajalo i dva mjeseca. Onaj baš pravi štrajk je trajao nekih tjedan dana i tu je znala po 5-6 sati ništa ne jesti. Užas!! Baš nisam znala što bi. Nakon tjedan dana je ta baš velika kriza prošla, ali naredna dva mjeseca je podojiti moju mrvu bio pravi podhvat. Isključivo je jela samo kad je onako u polusnu ili pred buđenje, nikako drugačije.
To je sad razdoblje intenzivnog razvoja, zanima se za okolinu i to je normalno, samo treba izdržati. To što misliš da će pedijatrica odmah navaliti da idete na ad, i kod nas je tako bilo, ali ja nisam pristala i rekla sam joj da ću pokušati što češće dojiti itd. Ti si mama, ti odlučuješ!
Gledaj, možeš ti tražiti vađenje krvi i mokraće, čisto da budeš mirna da je sve u redu s te strane, ali uvjerena sam da je to samo štrajk. Prati mokre pelenice, ako ih je 5-6, dobro je! Pošto su velike vručine, možda da joj malo vode daš u međuvremenu kad su veliki razmaci između dojenja, ne znam, ja nisam davala ništa do 6 mj., ali nije bilo ovako vruče. Ako te strah da ti se smanjuje količina mlijeka zbog prerijetkih podoja, možeš se izdajati nakon podoja ako imaš volje,a li navuči će ona to kad joj bude trebalo
Uglavnom, ti joj nudi cicu svakih sat otprilike, pa ako hoće super, ako neće, drugi put će! Nama se stabiliziralo sa 6 mj. Izdrži, proći će!