javljam se kao nova na forumu pa bi molila malo za pomoć tj.utjehu ako je netko imao sličnih problema sa svojom bebom.
mama sam dečka rođenog u 34.tj.trudnoće zbog abrupcije posteljice i od njegiova 2,5 mjeseca (korigirano 1 mj) vježbamo vojtu jer naša osječka bolnica preporučuje zlatni cekin u brodu jer se kao ranije vide rezultati.
mali je super, preko 6 kila(rodip se sa 2100), 63 cm, smiimje se, guguće, prati pogledom, oslanja se na podlaktice ali ne kontrolira još dobro glavicu i vidljiva je asimetrija, lijeva strana mu ej slabija i jače se oslanja na desnu stranu te mu glavica ide više na lijevo.imam osjećaj da od vježbi enma ništa, u konstantnom sam strahu, gledam svaki pokret, ratznmišljam o svakavim stvarima, ma užas užasni.
dr fizijatar kaže da mu je tonus normo.hiper dok teta vježbalica cijelo vrijeme govori da je hipo.
pošto vježbamo samo vojtu, nekako mi se to čini malo, mada i 3x15 minuta je kao vječnost, ali imamo samo tri vježbe, i kolko sam iščitala sve žive postove nisam naišla da itko spominje još koju.ima li netko sa sliučnih iskustvom i asimetrijom?da li se ispravlja s vremenom i kolko to traje?
molim bilo kakvo iskustvo!