-
Kako odrediti veličinu kapice za bebu?
Ispričavam se adminima ako je bila ovakva tema, ali ja je nisam našla. Naime, ne znam kako se izračuna veličina kapice koju beba može nositi?
Jel ide isto kao i veličina robici - po cm (samo ovaj put po cm obujma glavice?)? To nikad nisam znala, nego sam uvijek isprobavala na glavi od klinaca dok ne bi našla odgovarajuću, no budući da ćemo sad kad počne puhati sami se zaletiti u kakav šoping, trebala bih znati kako da nađem odgovarajuću veličinu? (btw, inače nikad ne ispitujem kod dr. sestru kolika je glavica, taj podatak me nikad nije zanimao, tako da ću morat investirati u krojački metar sad
)
p.s. i offtopic, kad smo kod kapica, jel itko vidio igdje pamučnih debljih, zasad samo nalijećem na poliesterske komade, što ne želimo
-
Da, velicina kapice ti je isto kao i robica - po cm. Ako dijete ima obujam glave 44 onda je to kapica broj 44. Najcesce su kombinirane tipa 44-46 i sl.
-
Izmjeriš bebaču opseg glave i to ti je ujedno broj kape, mada ja svome uvijek uzmem broj veću, njegov broj mu bude knap. Pamučne deblje redovito kupujem u Zari, ali još nije zima, ne vjerujem da su stigle.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma