Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: beba spava na dojci..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Mimah avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jesmo li spominjali gdje o tehnikama razbuđivanja? Da ti napišem malo?

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

može, pliz!

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zlatni stafilokok...

Pokupila nalaz analize mlijeka - pronađen staphylococcus aureus, zlatni stafilokok
    To je ona jako rezistentna bakterija koja se teško liječi.
    Sutra zovem dr. da se naručim na kontrolu. Nadam se da neću morati prekinuti dojenje

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

sorry, prethodni post je bio totalno off...

nego, da se vratim na temu - moja bebica je i dalje spavalica na dojci, čim je skinem s dojke ona otvara oči potpuno budna
    jučer nam je zbog toga jedan podoj trajao satima: ona gura rukice u usta, ja joj ponudim dojku, ona gladno otvara usta i grabi dojku, prvih par sisaja super, a onda pada u polusan...
    i ništa ne vrijedi, ni trljanje dlanova, ni češkanje po bradi, masiranje sljepoočnice, čak ni podrigivanje - ona podrigne i zaspe mi na ramenu.
    sve dok je na meni, spava, a kad je stavim u krevetić ili na prematalicu, ona je potpuno budna!
    i onda je ja pustim da visi na dojci i da jede tim svojim tempom (čitaj: prvih 20-ak sekundi super, a onda tu i tamo koji gutljaj i puno sisanja na prazno) mada to onda traje unedogled, jer nikako je ne mogu natjerat da jede kraće, a učinkovitije.
    podoji završavaju najčešće tako da ona na kraju padne u duboki san, opusti čeljust, izgubi se vakuum i bradavica samo sklizne iz usta.
    ponekad i sama izgura bradavicu jezikom, a nekad jako nategne bradavicu dok joj ne isklizne iz usta.

otkad je isključivo na dojci, tj. otkad sam se prestala izdajati i davati joj dio obroka na bočicu, na težini dobiva oko 120 g tjedno (za 5 dana će napuniti 3 mjeseca).

i da - preko dana što odspava, odspava na dojci, u krevetiću ništa...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •