-
Osoblje foruma
Jesmo li spominjali gdje o tehnikama razbuđivanja? Da ti napišem malo?
-
-
-
sorry, prethodni post je bio totalno off...
nego, da se vratim na temu - moja bebica je i dalje spavalica na dojci, čim je skinem s dojke ona otvara oči potpuno budna 
jučer nam je zbog toga jedan podoj trajao satima: ona gura rukice u usta, ja joj ponudim dojku, ona gladno otvara usta i grabi dojku, prvih par sisaja super, a onda pada u polusan...
i ništa ne vrijedi, ni trljanje dlanova, ni češkanje po bradi, masiranje sljepoočnice, čak ni podrigivanje - ona podrigne i zaspe mi na ramenu.
sve dok je na meni, spava, a kad je stavim u krevetić ili na prematalicu, ona je potpuno budna!
i onda je ja pustim da visi na dojci i da jede tim svojim tempom (čitaj: prvih 20-ak sekundi super, a onda tu i tamo koji gutljaj i puno sisanja na prazno) mada to onda traje unedogled, jer nikako je ne mogu natjerat da jede kraće, a učinkovitije.
podoji završavaju najčešće tako da ona na kraju padne u duboki san, opusti čeljust, izgubi se vakuum i bradavica samo sklizne iz usta.
ponekad i sama izgura bradavicu jezikom, a nekad jako nategne bradavicu dok joj ne isklizne iz usta.
otkad je isključivo na dojci, tj. otkad sam se prestala izdajati i davati joj dio obroka na bočicu, na težini dobiva oko 120 g tjedno (za 5 dana će napuniti 3 mjeseca).
i da - preko dana što odspava, odspava na dojci, u krevetiću ništa...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma