-
evo prošlo je točno mjesec dana od mog prethodnog posta.
samo sam željela javiti da se sve nekako sredilo i meni je dojenje postalo najveća uživancija na svijetu!
bolovi u dojci su nestali, bebica je prestala stiskati desnima areole pa više nema ni vazospazma, jedino sto me još ponekad malo svrbe bradavice tijekom podoja 
i beba je naučila sama prihvaćati bradavicu, više joj je uopće ne moram ja stavljati i namještati, a to mi je prije bilo nezamislivo!
inače, curica mi je danas navršila točno 4 mjeseca, predivna je i preslatka, vesela i napredna bebica od čak 7 kilica (to je 4 kg više od otpusne težine)! 
veselim se svakom podoju, ne mogu vjerovati da je sad sve tako predivno, kad se samo sjetim početaka, nije bilo dana koji nisam preplakala zbog silnih bolova od ragada, soora, blistera... ma grozno je bilo.
a sad je sve to iza nas, jeeeej!
moram priznati da sam u početku s rezervom prihvaćala tvrdnje da je dojenje bezbolno ako je ispravno, mislila sam da mora bar malo boljeti, ali zaista više uopće ne boli.
želim zahvaliti svim dragim rodama sa sos telefona koje sam svakodnevno gnjavila pozivima u pomoć, Mimah (i Apricot na drugoj temi) na svesrdnoj pomoći i podršci, svim ostalim forumašicama, mojoj dragoj ibclc savjetnici koju sam gnjavila i dok je bila na ljetovanju, a posebno predivnoj dr. pavičić bošnjak iz laktacijske ambulante na sv. duhu.
više od tri mjeseca su trajali moji problemi s dojenjem i zaista sam tražila pomoć na sve strane (što se vidi i iz zahvale u prethodnoj rečenici
).
i sve bih ponovila još sto puta jer se itekako isplatilo!
živjelo dojenje!
-
ah, da - što se tiče teme: moja beba je i dalje spavalica, podoji traju oko sat vremena, neki više, neki manje, ali to mi više ne smeta jer više nema bolova.
gledam na to kao na samo naših sat vremena
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma