Molim Vas ako mi netko može pomoći savjetom, radi se o slijedećem : Za primanje kemoterapije liječnik je pacijentu izdao uputnicu za bolničko lječenje( radi se o dnevnoj bolnici, pacijent dva ili tri dana dolazi u bolnicu gdje prima kemoterapiju) i dr.ne želi ( do sad je to normalno radio zadnjih tri mjeseca ) pacijentu napisati recept za tablete koje pacijent treba uzimati doma stalno ( 2 x tjedno ) jer kao da ako je čovjek u bolnici on mu ne može izdavati recepte dok ne dobije za pacijenta otpusno pismo i da mu u bolnici trebaju dati sve potrebne lijekove .U bolnici kažu da oni ne uzdaju otpusno pismo( jer se radi o dnevnoj bolnici gdje čovjek praktički provede nekoliko sati dnevno tamo, odlazi doma i vraća se drugi dan ) i da mu oni daju kemoterapiju ali ne i ostale lijekove koje čovjek treba dok nije kod njih. Ja ne znam što napraviti i kako dobiti tablete , loptica se šuta od jednog do drugog a bez tableta se ne može.Ponavljam do sada ih je dr.opće prakse bez problema davao , a sad spominje nekakve kazne i kontrole i neće napisati recept.Nadam se da sam bila dovoljno jasna, oprostite na dužini posta , molim vas barem neki savjet ili ideju što napraviti.