Molim vas preporuke ili iskustva s privatnim vrtićima na području novog zagreba?
Molim vas preporuke ili iskustva s privatnim vrtićima na području novog zagreba?
Čigra Siget..
mi smo u drugoj čigri ali isto je to
jedina mana je kaj nemaju svoj park
Leteći medvjedići - Hrvatski Leskovac
Mi smo jako zadovoljniprostor je lijep, imaju svoj vrt sa igralištem, čak i sportsku dvoranu.
ljudi da li netko zna cijenu za jaslice u čigri? svakako ćemo se prijavit tamo ali treba mi okvirna info
mi se nadamo upadu u gradski vrtić u sigetu, pa smo čigru u sigetu išli pogledati za rezervu rezerve u slučaju da nas ne prime ni u jedan od 3 gradska
može mi netko reći gdje ta djeca idu vani? prostorije su im u zgradi u centru sigeta, nema ničeg okolo osim betona i parkinga, nisam skužila gdje bi mogli ići, možda netko zna?
Posljednje uređivanje od buba klara : 24.04.2012. at 10:52
vjerovatno u gradski park, kak idu i naša deca u Španskom,sad imaju još i jedan manji park svoj, ali kad dođe 16 grupa onda maximalno njih 3-4 mogu bit u parku od vrtića koji je podalje od vrtića ( vrtić je u stambenim zgradama), a ostali se razmilje po gradskim
misliš na parkić kod Trga senjskih uskoka, izmedju Baschiere i vrtića (ako nisam fulala)? ok, hvala.