Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: što s djecom rođenom nakon 31.08.2011.?

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno što s djecom rođenom nakon 31.08.2011.?

Danas se raspitujem kada su upisi djece u vrtiće u ZGB i dobijem odgovor da ne moram ni predavati papire jer je dijete rođeno nakon 31.08.2011. i da neće ju uopče uzeti na razmatranje. Što onda sa tom djecom, pa roditelji moraju nakon navršene godine dana ići raditi a nema se kamo s djetetom?

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zibba prvotno napisa Vidi poruku
    Danas se raspitujem kada su upisi djece u vrtiće u ZGB i dobijem odgovor da ne moram ni predavati papire jer je dijete rođeno nakon 31.08.2011. i da neće ju uopče uzeti na razmatranje. Što onda sa tom djecom, pa roditelji moraju nakon navršene godine dana ići raditi a nema se kamo s djetetom?
    ovo ti je već stara tema...

uglavnom predaš papire, dijete ti neće upasti u državni vrtić, ali ćeš imati prednost pri upisu slijedeće godine
    do onda imaš ili tetu čuvalicu ili privatni vrtiće

da, glupa je situacija, ali vrtića je tako malo u odnosu na broj djece da su negdje morali povući crtu

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U vjerski vrtić (ako vam je to jedna od mogućih opcija) primaju papire za djecu rođenu nakon 31 8. i djeca kreću u jaslice kad navrše godinu dana. Moja Zmajica je tako u veljači krenula u vrtić, a Štrumf će u siječnju.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A gdje ima tah vjerskih vrtića?

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Na sljedećem ti je linku popis svih privatnih i vjerskih vrtića u Zagrebu. Cijena vjerskoga vrtića je 350 kuna mjesečno.

http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=524

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Imala sam istu situaciju prošle jeseni. U gradskom vrtiću predala sam molbu (bez obzira što nismo zadovoljavali uvjete), ušli na listu čekanja, a malecku smo upisali u privatni vrtić.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam zvala vrtić u kvartu, moja K. će 9.1. napunit godinu dana. DObila sam odgovor da obavezno predamo papire da stoje kod njih, prije nego mala napuni godinu da dođemo vidjet jel ima koje slobodno mjesto (roditelji ispisuju djecu zbog preseljenja, prečeste bolesti). Tako da obavezno predaj papire i čekaj the moment. Sretno.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj leptiric_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zvala vrtić u kvartu, moja K. će 9.1. napunit godinu dana. DObila sam odgovor da obavezno predamo papire da stoje kod njih, prije nego mala napuni godinu da dođemo vidjet jel ima koje slobodno mjesto (roditelji ispisuju djecu zbog preseljenja, prečeste bolesti). Tako da obavezno predaj papire i čekaj the moment. Sretno.
    potpis
    ovo je bio slučaj sa našon malom sestričnom prošle godine, predali su papire, gradski vrtić u Zagrebu, nisu se ničem nadali al su i navraćali povremeno u vrtić prije njene navršene godine dana
    curica je krenula u sred zime, oslobodilo se mjesto
    rekli su im da se par jasličaraca ispisalo radi prečestih bolešćina (nije više bilo mogućnosti čuvanja mjesta)

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

tako cemo i mi, te se nadati da ce nas primiti tokom godine

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

moj je mali rođen u 08,2009 i prve godine smo predali papire, ali ga nisu primil niti smo sljedeći godine imali kakvu prednost, mi smo odbijeni i drugu godinu, a primljena su djeca koja su rođena 2010, tako da o tom po tom, ak nemaš neku vezu, nemaš ni mjesta u državnom vrtiću

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas i djecu treba planirano raditi, po uzoru na upise u vrtić jer ako omaneš skupo te košta do sljedećih upisa

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj laura29 prvotno napisa Vidi poruku
    U vjerski vrtić (ako vam je to jedna od mogućih opcija) primaju papire za djecu rođenu nakon 31 8. i djeca kreću u jaslice kad navrše godinu dana. Moja Zmajica je tako u veljači krenula u vrtić, a Štrumf će u siječnju.
    ovo baš i nije točno. nama časna nije ni htjela uzeti papire kad sam išla pitati za dijete rođeno koncem listopada. radi se o vrtiću na Vrhovcu.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kod nas u vrtiću svu djecu mlađu od 31.08. odbijaju, ali to ne znači da ih ne upišu kasnije, svake godine ostave određeni broj mjesta u vrtiću za djecu rođenu nakon 1.09. i onda ih upišu

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Samo ti predaj papire. U našem vrtiću (Savica) se svake godine ostane 10ak mjesta za djecu koja pune godinu iza famoznog 31.08.Malo priej rođendana potpisuju ugovor i kreću u vrtić nakon 1. rođendana.
    I sa starijim i sad sa mlađim su djeca kretala tokom cijele godine. Najmlađi su u 2. mjesecu punili godinu a upisani su na redovnom upisu.
    Posljednje uređivanje od (maša) : 27.04.2012. at 16:12

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo danas bila u vtrtiću se raspitati i tajnica mi je rekla da predam papire sada, biti ćemo odbijeni u prvom krugu, ali da dođem cca mjesec dana prije nego navrši godinu i da se tada riješava dalje situacija.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas u vrtiću svu djecu mlađu od 31.08. odbijaju, ali to ne znači da ih ne upišu kasnije, svake godine ostave određeni broj mjesta u vrtiću za djecu rođenu nakon 1.09. i onda ih upišu
    Kod nas su takva djeca na posebnom popisu neupisanih i ne upisuju se tijekom godine (osim uz debelu vezu) nego čekaju sljedeće redovne upise.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •