-
meni je normalno da bude i musav, i pun pjeska i flekav...zato i kazu da se u vrtic ne oblaci fensi obleka nego trenirke i majice koje se lako peru...
moji su svakodnevno u pijesku 3x dnevno, s tim da P. skoro svaki put moram sibnuti pod tus dok udjemo jer bude pjeska i u peleni i u pupku...ali meni to ne smeta...ona uziva, uzivam ij a...ona ga i proba svakodnevno a L je neki dan rekao da je jeo pijesak...rekla sam ok, jel ti fin...veli ne, nebum vise,samo sam probao...
trci po polijma, travi, grabama...petra puza po svemu tome...neka...svaki dan sflekaju robu s tresnjama i jagodama...neka...
meni je strasno dok smo vani pa susjeda na malu od 3 godine svakodnevno urla kad padne a roba ofucana, mala i stara....ma da je i nova roba opet mi nije razlog za urlanje na dijete...
netko je napisao...to je zadnje na sta bi dijete trebalo misliti...
tu govorim o pijesku doma...u gradu bi vjerojatno vise pazila da P. ne stavlja u usta ali dala bi im isto tako da se igraju...
a mame koje zele poslije vrtica u spancir neka ponesu fensi odjeu i presvuku dijete dok dodju po njega
Posljednje uređivanje od Angelina_2 : 08.06.2011. at 06:48
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma