-
Sto pokloniti kumi za djevojacku?
Znam da neki to niti no prakticiraju, no svejedno bih htjela pokloniti svojoj kumi za djevojacku. Neku sitnicu, nista preskupo, jer ce pravi poklon dobit vikend poslije za vjencanje, nesto fora, ne znam...
Ima li netko kakvu ideju, sto ste vi mozda dobili od svoje kume ili sto ste vi poklonili??
-
-
i to mi je palo na pamet
-
Zašto bi joj kupovala... ja sam ispekla kolačiće pimpače od marcipana, prelila ih čokoladom, znaš kako su slatki bili
))))))
Ispeci joj to ti je fora... ili od u sex-shop i kupi joj one tangice kaj se mogu popapat i takve stvari.....
-
meni je to super fora....al opet, sve ovisi od osobe do osobe,..
netko će prihvatiti foru a netko će se naljutiti,...
opet, ti znaš najbolje svoju kumu i što bi joj se svidjelo....
a da joj pokloniš nešto nacrtano na staklu?
tipa njezino ime i ime njenog budućeg i neka lijepa slikica
pošaljem ti link na pp dok nađem
-
a još bi ti bilo bolje možda ako ideš u tom smjeru slika, da nabaviš njihovu zajedničku sliku i da im daš napraviti karikaturu: http://www.lex-cro.com/index.htm
-
ma nije mi ona tip za pimpace, prije bi mi prosla ova Kamasutra.
Ovo sa slikom na staklu mi je lijepa ideja, ali malo mi je kasno za to jer je djevojacka ovaj vikend, ali stavi link, mozda mi dobro dodje za nesto drugo..
-
-
-
-
Masažu...
wellnes tretman u danima prije vjenčanja...
-
Pa plačaš joj djevojačku da? Meni je to bio stvarno dovoljan poklon, jer nije to baš jeftino, a bilo nas je samo 12, isto je ispao ceh od silnih koktela i svega.
Ovo s masažom je isto super ideja, možda cijeli dan u nekom welness centru.
-
Uh cure, rekoh nesto da nije skupo... Wellnesi i masaze su mi malo previse trenutno, a i to sam joj poklonoila za prosli rodjendan, tako da to otpada..
Roza, ne placam joj ja djevojacku, niti sam ja njoj dopustila da meni plati moju, a znam da ne bi ni ona mene. Mislim, svakako cu platiti koju turu cuge vani i ako sta jos bude trebalo. Mislila sam vise neku sitnicu, nesto fora, jer cemo se za vjencanje stvarno istrositi.
-
Pa iskreno, ja sam jedna od onih dosadnih, ja bi joj poklonila neki dobar priručnik o hobiju koji voli. Knjiga sa posvetom, koju će koristiti često, je stvarno nešto lijepo i uvijek se sjetiš osobe i prigode za koju si je dobila.
Što voli? Možda voucher za tetovažu
al to baš nije jeftino...
A da joj pokloniš kumstvo neke životinje tipa delfina ili lava u ZOO? Em pomaže životinjama em se toga garant nikad ne bi sama sjetila.
-
-
mellyca kad je mojoj kumi bila djevojacka ja sam joj pokolnila ( mozda ce nekom ispast glupsost ili vec..) :
u kutiju od cipela sam joj stavila (koju sam lipo umotala s velikom masnicom)
jabuku (s porukum na njoj) - za zimnicu
dude-varalice -posljedica prve bracne noći
žvake- stavi ih u usta kad mislis mu nesto reci a znas da bi ti poslin moglo bit zao
tange- malo promjene nikom ne skodi
čokoladu(koju voli) -kad padne šećer......... i sad se ne mogu trenutno sitit svih sitnica koje sam ubacila
znaci na svaku stvar sam zaljepila poruku
-
Ovo mi je divno što je bambus napravila...e da ste mi barem vi bile kume
-
-
Ja dobila prekrasnu ogrlicu od cijele ekipe koja je bila na djevojačkoj i stvarno mi je draga i stalno je nosim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma