Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Djecje aktivnosti na 2. rodjendanu - ideje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Djecje aktivnosti na 2. rodjendanu - ideje

U subotu slavimo drugi rodjendan.
    Do sada smo to uvijek slavili u bakinoj velikoj konobi, sa puuuuno prostora za trcanje, skakanje, biciklicima i sl.
    Ovaj put slavimo u nasoj kuci, u dnevnom boravku pa ce i sama atmosfera biti drugacija.
    Biti ce oko 10ak djece, od jedne do sest godina.
    Ne bi ih voljela samo pustiti samo pa da se snalaze kako ce se zabaviti, nego ih na neki nacin voditi kroz igru predlazuci im razlicite zabavne aktivnosti.
    Molim vas ideje koje bi im aktivnosti mogla predloziti, cime ih zabaviti da im bude lijepo.
    Ps. planiram da ce rodjendan trajati cca 3 sata

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

I mi u subotu slavim 2. ročkas i baš me zanima dal će bit kakvih ideja za ovu temicu??

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nitko?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Veliki ti je raspon godina.
    Za ove veče možeš nekakve igre tipa skakanje u vreči, prenošenje (kuhanog) jaja ne žlici,...
    Možeš napraviti i mali kutak za crtanje, ili za izradu čestitki za slavljenika,...

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Prevladavaju li cure ili dečki?
    Mi smo nedavno odradili jedan muški s puno trčanja, skakanja, lovice, skrivača i bilo je super. Bitno je bilo ne ostaviti im puno vremena za slobodne aktivnosti jer onda krenu sukobi.
    Ali ovo su ipak veći klinci (3-6), ne znam kako bi to bilo s dvogodišnjacima. Ja bi isto ossigurala par kutaka -crtanje. kocke, plastelin možda.

Da ih je manje (meni max.4) mogli biste zajedno mutiti i peći palačinke, to im zna biti turbo zabavnno.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ja bih ti za početak rekla da je 3 sata puno.

I to je sve što ći ti reći.

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kutak za crtanje,kutak s plastelinom, kutak s legicima i slikovnicama - to cemo ostvariti
    Mozda i igru skrivaca jedno vrijeme, to bi im moglo biti fora.
    Mislila sam i kupiti nekoliko boca slaga u spreju pa da si sami ukrasavaju kolace koji ce im biti ponudjenji.

Morati cu dosta balansirati u aktivnostima jer je stvarno dosta veliki raspon u godinama, ali uz ove mladje ce biti i njihove mame.

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih ti za početak rekla da je 3 sata puno.

I to je sve što ći ti reći.
    Dakle, to je za pocetak i kraj
    Ma nije puno, pocinjemo oko 16, dok se svi skupe je vec 16.30. Onda neke aktivnosti sat i pol. Pa pola sata dok obavimo sve s tortom ( svjecice, slikanje, papanje) i jos pola sata neke igre i kraj. Meni se to cini ok, nadam se da necemo mati nekog praznog hoda......

sss, hvala na linkovima, fora ideje. A snack je zakon!

Ako jos tko ima kakvu ideju, samo naprijed..........svaka pomoc je dobrodosla

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kolega je pozvao kumića obučenog u Sv. Nikolu (djeda tko hoće, ja ga ne priznajem=američko smeće) i malo je glumatao djedicu, baloni u velikim količinama, kape/šeširići na špic (stožac ) sa gumicama za sve, torta dječja, ....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •