Mark ima 2 godine,a dosad smo vadili krv...hmm...mislim 4 puta.
Prci puta u Klaicevoj (iz prsta,star 3 mj),ni skuzio nije kad su ga onom"olovkom"piknuli,a ostale pute je vadio u nasem domu zdravlja,katastrofa.

Iz vene,al ajd jos nekak da je zenskica bila brza i efikasna ,jer joj je mali dao rukicu s punim povjerenjem(doma se igramo doktora odavno,i on obozava ici k doktoru,nikada mu se nije nista jako zamjerilo,a da je bilo razloga,bilo je itekak),a ona u zelji da ga dodatno opusti i sprijatelji se s njim brbljala 2 minute kakvu ima lijepu majcu,kakvu kosu,pa tenisice..bla...bla..i Mark je zakljucio da moze ic,da je bio predugo miran i u suradnji.E onda smo ga iz petnih zila i muz i ja drzali,on rukice,ja nogice,a ona je iz TRECEG pokusaja pogodila venu,okretala igle po rukici,uzasss !!!

Slicno je bilo sva 3 puta,pa sam nazvala laboratorij gdje sam ja kao trudnica obavljala sve krvne pretrage jer sam imala uzasne mucnine i napadaje povracanja bez upozorenja i nisam mogla nigdje ni sekunde cekat,a kamoli u "ustanovama",i dobila sam broj moba od sestre,terenke,koja na poziv dolazi doma djetetu vadit krv.

Najbitnije u cijeloj prici je da je ta osoba(navodno,ako lazu oni mene,onda i ja sad vas lazem )specijalno obucena za vadjenje krvi maloj djeci.

Kolko to kosta neznam,ali mislim da jos dugo necemo u nas dom zdravlja kod "krvopija" ...nek ne zamjere medicinari,ali nasa su iskustva stvarno neugodna.

Pogotovo mi je bas zao Markica,jer se on ne boji i vjeruje mojim pricama i u ljude,i onda ga svaki put proburaze.Moram dodati da je i sistem odvratan.Djeca naime nemaju NIKAKVU prednost.Ravnopravno cekamo mi sa bebama i svi ostali.Penzica naravno ima najvise,a i najnervozniji su i stvaraju vece probleme na prijemu od nase djecice.

Lab.je "Breyer "Gjure Dezelica 79, 3776-870(Zagreb)