evo, ja sam svoje pitanje jucer postavila na "Odbrojavanju" jer nisam znala gdje bih, ali kad si ti, draga Garfy , odlucila otvoriti novi topic, ja cu samo copy-paste s tog topica.

"drage moje,
ne znam bih li otvarala novi topic ili bih pitanje postavila na "Simptomima" ili to pak spada ovdje (plavaaa, vjerujem da ces znati gdje staviti ovo pitanjce, hehehe, )??

uglavnom, zanima me nesto vezano za implantacijsko krvarenje. koliko se to intenzivno moze osjetiti, te koliko to cca traje (recimo ako se osjeti bol, koliko to bolucka)?

na poslu sam na gacicama primijetila kao neki tamniji trag (no imala sam roze pa ne mogu sad bas znati koliko je to bio crvenkast trag ), no kad sam stavila dnevni ulozak, ne bih li "detektirala" bolje, nis nije bilo zaflekano. u donjem dijelu trbuha me boli, kao da ce mi M doc svaki cas, ali mislim da je to tuuurbo prerano jer bi mi trebala doci cca 23. 1. (ako uopce i dodje. jer smo radili na tome da ne dodje ), dakle tek za kojih 7 dana (ciklus mi traje cca 30 - 35 dana, ali n-i-k-a-d-a mi nije bio 23 dana

ima li tko kavu ideju sto bi to moglo biti??

puno vam hvala i puse svima "

p.s. danas me vise ne boli nista, a ni kakvoj M nema ni traga ni glasa. dakle, bolilo me jucer od cca 16h pa dok nisam legla navecer.