lutonjica, pricaj mi o umisljenim simptomima! pa ja bih mogla doktorat napisat o tome .

blago tebi kad ti je fert. fr. sve fino napiao i pokazao. meni su temperature uzaaaaas zivi. ovaj mjesec najgore od najgorega (prije se bar nekaj sitnoga vidjelo od crtice i kakti kakve mozebitne ovulacije, iako ni onda nije tocno rekao, al tko ga sljivi). a ja sam, bedak, propustila ovaj mjesec koristiti one ovulacijeske trakice. kao, necu jos, necu jos, budem sutra i tak mic po mic, doso meni i 24.dc, hahaha, a ja ni jednu nisam "popiskila", hehe. mozda bi mi one pokazale kakve bolje rezultate. ovako, samo se oslanjam na svoju sluz, na cinjenicu da po dabrostonu dobijem za 30 dana M (pa je O mozda bila oko polovice ciklusa), na cinjenicu da priroda tocno zna zakaj bi moja O mozda kasnila ovaj mjesec (jer meni se jos uvijek strahovido voli mojeg dragog, a takve uzasne napade strasti i ljubavi imam oko O), na cinjenicu da smo od 6.1. pa do danas "svojski" prionuli na posao , cesce nego inace i tak...na hrpu kojekavih drugih cinjenica. oslnjam se na sve, samo ne na BT....