Citiraj Franny prvotno napisa
jooj, i ja navijam da to je to - to i da si se zeznula za O!! jer ako niste imali odnos i prije O vec samo nakon O, onda su ti mozda sanse dosta male, skoro pa nikakve. buduci da se oplodnja moze dogoditi ako je odnos bio cak i 5 dana prije O, ali jaaaaako rijetko ako je odnos bio dan nakon O ... :/ no cuda su moguca...a moguce je da i ja grijesim u ovom tumacenju...a svakako bih voljela da si pogrijesila ti glede svoje O i odnosa pa da to, kao sto rekoh, bude jedan pravi, mali, veseli plusek :D
opa hm ja sam uvik kontala da kad dodje O onda da dejstvujem A stvarno sam debos
A zasto rijetko dan nakon O ?
(sad cu ispast jos veci debos ali evo) Kontala sam uvik da kad dodje O jajašce biva izbaceno i ˝ceka˝ 2-3 (4) dana oplodnju. Ako ne dodje do nje ono ˝propada˝ Ili kako ? Mislim dobro, sjeme moze uci prije O i preziviti nekih 48 h, ali zasto kasnije ne moze doci do oplodnje?
Hvala Ti

Btw. ja i my dear smo trenutno razdvojeni, i bas smo sad odlucili raditi na bejbiju i onda i nemozes uvjek potrefiti sve, tj zadnja 4 mj kako ˝pokusavamo˝ neznam jesmo li jednom potrefili tajming.