Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 74 od 74

Tema: Implatacija

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, ovih dana sam razgovarala sa 5-6 svojih prijateljica (neke imaju i po dvoje djece) i nikada niti jedna od njih nije primijetila bilo kakvo lagano krvarenje niti smećkasti iscjedak prije očekivane M, a što bi ukazalo ili bilo znak inplantacije, a bile su trudne.

Dakle, nema pravila sve je individualno od žene do žene, može bitia a i nemora.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam primjetila da mi se preko dana vise spava, a nisam spavalica . cudni su bolovi u donjem dijelu ledja, kao da me neko probode, a i jajnici isto tako. i apetit se malo povecao, sad mi se jede meso, a nikad do sada nisam imala toliku potrebu za mesom.sacekat cu jos malo pa cu napraviti test. cas se osjecam kao da imam energije za dvoje a cas sam malaksala. ne znam da li je iko imao takve simptome?

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lalius prvotno napisa
    ja sam primjetila da mi se preko dana vise spava, a nisam spavalica . cudni su bolovi u donjem dijelu ledja, kao da me neko probode, a i jajnici isto tako. i apetit se malo povecao, sad mi se jede meso, a nikad do sada nisam imala toliku potrebu za mesom.sacekat cu jos malo pa cu napraviti test. cas se osjecam kao da imam energije za dvoje a cas sam malaksala. ne znam da li je iko imao takve simptome?
    lalius kao što je više puta ponovljeno, sve to mogu biti simptomi T ali i ne moraju. Najbolje bi bilo da uradiš test. Koji ti je dan ciklusa?

Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si T

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

danas je 28. dan, ja dobijem M 24. ili 25. dana, nikad do sada nije kasnilo ni 5 minuta
    hvala u svakom slucaju za odgovore
    znam da nisam jedina sa ovakvim pitanjima ali bude mi lakse kad sa nekim podijelim

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ma nema problema, tu smo da pomognemo i savjetujemo jedna drugu.

U svakom slučaju ti lijepo uradi testić i javi nam se s dobrim vijestima! :D

SRETNO!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

HVALA!
    U svakom slucaju javim.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno citrogenetka metoda

molim vas,pomozite
    nakon 3 spontana pobačaj,nakon svih silnih pretrag,koje se kao rade nakon treceg spontanoga,otkriveno je da mm mirni nosilac balansirane transolakcije jedan-sedamnaest (pter;q22-qter)kod kojeg je donji dio kromosoma sedamnaest (q krak) od prude 22 do terminalnog kraja kromosoma sedamnaest prebačen na gornj krak prvog kromosoma. moj je uredan kareotip.....
    i sada su nas uputili preintplatacijsku dijagnostiku.to se kod na su hrvatskoj ne radi pa u prvi mjesec putujemo u graz....
    ali ja stvarno ništa ne razumim. netko mi kaže da pokušamo opet prirodnim putem pa što bude-bude.ali mene je stvarno strah riskirati...hoću li opat trebati na kiretažu,mislim da to opet stvarno ne bih mogla psihički izdržati,ili pak hoću li roditi zdravo dijete....a stvarno mi toliko željela držati našu mali radost u rukama.
    zato vas molim,da netko sa sličnim iskustvom da se javi.....jer stvarno neznam.....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bambus99,
    nisi sama, ima cura na pdfu potpomognuta koje su u slicnim razmisljanjima kao i ti, tu je tema:
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=61859

Sretno

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

drage moje,

ne znam ni sama kako da se predstavim: nisam vise ni cekalica, ni ne-cekalica, najvise sam ZBUNILICA ovih dana...
    naime, na 15DC, moja BBT se povisila i ostala povisena - rekao bi covjek da se uredna ovulacija desila tacno na sredini ciklusa...
    medjutim, na 19DC sam bila na rutinskoj kontroli kod ginekologa, i zena mi kaze na UZ, imate divan 20mm folikul, samo sto nije prsnuo, samo u akciju?!?
    danas, na 23DC dobijam M (inace dolazi svakih 26-28 dana).

molim da mi se javi ako ima neko sa slicnim problemom ili barem sa realnim objasnjenjem za takvo nesto.

takodje ako ima neko sa iskustvom da mu je pijenje marulje (marubii) bas jako skratilo ciklus?
    puno hvala,

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

takodje ako ima neko sa iskustvom da mu je pijenje marulje (marubii) bas jako skratilo ciklus?
    puno hvala,[/quote]
    Draga moja...evo da ti se javim...meni je prvog meseca ispijanja macine trave M dosla na 26DC (inace je na 18-20),ali vec sledeceg se pojavilo slabo krvarenje 16DC,a prava M je dosla dva dana kasnije,tako da sam i ja u zbunu totalnom.A s druge strane mnogim devojkama je sredio ciklus,ali nisam obratila paznju da li je (sredio-skratio) ili samo sredio.
    Mozda je ovaj caj za devojke koje imaju produzene cikluse.... a ne za nas

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

cao cicamica,

dobro da nisam sama sa ovim egzoticnim iskustvom sa maruljom...
    a vec sam se pitala kako to da svima marubii radi samo dobre stvari a meni i ne bas...
    ciklus mi se sa njom skratio, jednom na 26DC a zatim i na 23 dana?!? ali zato barem nije bilo cekanja i odbrojavanja
    da ne pominjem da mi se i sluz smanjila skroz ?!?

doduse, primijetila sam i jednu jako pozitivnu stvar kod marulje - nakon zestoke stomacne gripe i proliva, marulja mi je sredila crijevnu floru bolje i brze nego ijedan probiotik.

u svakom slucaju, nakon tri mjeseca upotrebe (0,8-1L dnevno) sam trenutno na pauzi do daljnjeg...

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj hanumica fata prvotno napisa
    drage moje,

ne znam ni sama kako da se predstavim: nisam vise ni cekalica, ni ne-cekalica, najvise sam ZBUNILICA ovih dana...
    naime, na 15DC, moja BBT se povisila i ostala povisena - rekao bi covjek da se uredna ovulacija desila tacno na sredini ciklusa...
    medjutim, na 19DC sam bila na rutinskoj kontroli kod ginekologa, i zena mi kaze na UZ, imate divan 20mm folikul, samo sto nije prsnuo, samo u akciju?!?
    danas, na 23DC dobijam M (inace dolazi svakih 26-28 dana).

molim da mi se javi ako ima neko sa slicnim problemom ili barem sa realnim objasnjenjem za takvo nesto.

takodje ako ima neko sa iskustvom da mu je pijenje marulje (marubii) bas jako skratilo ciklus?puno hvala,
    Pa, evo, zbunilice, mogu ja pokusati da te resim nekih dilema...
    A usput i da ti se pridruzim u nekima...
    Za marulju znam da moze skratiti ciklus - bar je meni to ucinila onih par meseci sto sam je svojevremeno pila. Takodje, moze se desiti da lutealna faza ciklusa bude jako skracena, bez obzira sto se dugo smatralo da je njena duzina stabilna - 14 dana. Stres i drugi uzroci hormonskih bura sigurno mogu uticati na to - i meni se desilo par puta, a nekoliko prijateljica mi je u poslednje vreme reklo da po jednom-dvaput godisnje imaju ultrakratke cikluse...
    Ono sto je meni nejasno je ta maglovita mogucnost vise ovulacija u jednom ciklusu. I meni je ovog meseca ff zabelezio temperaturni skok i ovulaciju 12. dana, uz pristojnu kolicinu sluzi i zelje za keksom. Temperatura nadalje ostaje povisena (danas je 21 dc), s tim da je od 18-20 dana prisutna eggwhite sluz i, ponovo, zelja...cudno...a podseca i na taj tvoj slucaj sa folikulom vidjenim na uzw... :? :?
    Ima li neko objasnjenje za to????

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

[quote="hanumica fata"]cao cicamica,

dobro da nisam sama sa ovim egzoticnim iskustvom sa maruljom...
    a vec sam se pitala kako to da svima marubii radi samo dobre stvari a meni i ne bas...
    ciklus mi se sa njom skratio, jednom na 26DC a zatim i na 23 dana?!? ali zato barem nije bilo cekanja i odbrojavanja
    da ne pominjem da mi se i sluz smanjila skroz ?!?
    Draga Fato....ja mislim da cu definitivno prestati sa maruljom, i previse mi je kratak ciklus da bih se igrala jos sa njim. Ostaje mi jos vrkuta....mozda ona nesto pozitivno uradi sa haoticnim ciklusima...sada mi je vec 24 DC...nadam se da se necu postideti bar naredna 4 dana.A mozda je ipak potrebno malo vremena macinoj travi da analizira problematiku i baci se u kostac sa njom....Inace ja sam pila caj 2x po 15 dana,a ti? Ceo ciklus ili pola? Inace jas sam imala dosta povecan TSH...tako da postoji mogucnost da nije samo marulja kriva :/

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni je danas 25. dc nemam baš simptome za M, a inače ih znam imati i tjedan dana. 22. dc su me užasno boljela križa kao da ću dobiti M i sutra dan je prestalo. Da li je moguće da mi je to bila implatacija.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

naravno da je moguće (ali na žalost nema sigurnog dokaza,kao i za 100 drugih simptoma),ja sam prekjučer imala toliki pritisak,da sam išla pi-pi 10 puta u 1h,čak mi je bilo malo sluzave krvi na papiru isto mi je danas 25.dc,može biti znak impl.,a može i upale mjehura;danas su mi samo (.)(.) napuhane,teške i bolne,a to isto može biti simptom T i M
    evo nam malo vibica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Svaki put kad ostanem trudna dobijem prištić i on jako brzo prođe, a to mi se dogodilo i sada, inače dobijem prije M, viditi ćemo

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure, o marulji molim vas na temi o tom caju...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok, curke, zanima me koliko traje to implantacijsko krvarenje, kad se javlja i koliko najduže traje. Ja sam ovaj ciklus umjesto menge imala nekakav krvavi iscjedak, relativno gust, baš kao bijelo pranje ali sa sukrvicom i trajao je 8 dana a javio se baš u vrijeme kad sam očekivala mengu. Inaće sam za MPO u 1.mj pa se previše ne nadam, ali me zanima za nakon postupka što je menga a što možda nije. Križa me bole već danima, jedva se ispravim nakon što malo provedem sjedeći pred kompom.
    Pozz

Vjeverica77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Zauzeta, koliko sam ja razumjela i upamtila iščitavajući ovu temu, impl.krvarenje se može samo malo pojaviti, a može trajati i 2 dana. Javlja se obično od 8-10 DPO. Jesi li radila test? Možda si već trudna!? Vibram za to ~~~~~~~~~~~~~~~~ :D

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ZAUZETA test ili betu!!!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Test negativan, nadam se samo da nije kakva upala.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, meni se ovaj mjesec na 21 dc ( 4 dpo ) pojavilo svijetlo rozo krvarenje,jedva vidljivo. Traje već osmi dan, a ciklusi su mi 28-32 dana. Što mislite, implatacija? Znam da implatacijsko traje kraće, ali ovo je vrlo blago. :? Ništa ne kužim.

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ne znam...ja bi na tvom mjestu otišla do doktora da provjeri za svaki slučaj...ili barem nazvala.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Noćas je stigla M. Naručena sam kod gin za bakteriološke briseve pa ću ju pitati što je to moglo biti. Hormoni su vađeni nedavno i u redu su pa stoga čisto sumnjam da je neki hormonalni disbalans u pitanju.

Idemo dalje...možda je ovaj mjesec naš!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •