ArI MaLi prvotno napisa
ne znam.. sad dok ovo čitam pomislila sam si, ajme pa zbilja sam sebična... ali kada tako neizmjerno želiš djete, kao što smo ga mi željeli, i kada posvojiš to djete, jednostavno ne možeš osuđivati, ne voljeti dio njega, i biti samo beskrajno zahvalna što ga je donijela na svijet, za mene, za nas...
zbilja teška tema...
i drago mi je da se jave ljudi sa svojim razmišljanjima i osiječajima, jel skoro svakodnevno, kad spomenem da je moje dijete posvojeno dobijem sličnu reakciju ljudi.
i to je dobro, jel to je jedno od glavnih stvari na kojima ću morati poraditi sa svojim djetetom i nadam se da ću uspijeti, da se moje djete ni u kojem trenutku neće loše osiječati kod takvih reakcija ljudi, jako je teško živjeti u spoznaji da si bio napušten i ne voljen u jednom trenutku svog života, ne mogu ga zaštititi od takvih stvari, ali mu mogu usaditi vrijednosti života i dati mu svu svoju ljubav!
mi posvojitelji smo u jednoj drugoj poziciji, i zbilja su nam najvažnija naša djeca, i u toj ljubavi ne možeš graditi predrasudu prema majci koja je donijela na svijet to prekrasno čudo!