-
Pomoć- madež!
Cure, imam jedan madež na trbuhu koji sam skužila da se ljušti. Kao da skineš gornji sloj (listić). U 17. sam tjednu. Jel to normalno? Mislim zbog rasta trbuha?
-
od sljedećeg tjedna možeš otići u kliniku za tumore na preventivni pregled ne treba ti uputnica imju nekzu akciju, proguglaj malo.
-
Ja ti, kao trudnica trudnici, nikako ne bih preporučila odlazak na Kliniku radi akceleratora za potrebe zračenja koji se tamo nalazi.
Otići možeš i dobrom dermatologu, pa ako baš bude potrebno, uvijek možeš i tamo otići....
-
Ja imam vec godinama ispupceni madez ispod desne sise. Neki dan na njemu crna tockica, ja mislila neka mrvica i ja to maknem noktom a kad tamo iz njega pocne curit prozirna tekucina 
I sad je jos uvijek rupica, madez je nepromjenjen, nije narastao niti mu se oblik promjenio. Jel moguce da mi je pristic izrastao na njemu?
-
ajme, meni je sve ovo smiješno što pišete. ne umanjujem vašu brigu nego sam ja možda preležerna kad su madeži u pitanju. Ja ih imam dvadesetpet tisuća na tijelu, svih mogućih boja i oblika. neki se redovito ljušte, to se dešava jednom godišnje i to su debeli slojevi, imam osjećaj da otkinem čitav madež jer su oni ispupčeni, veliki ali to je baš gornji sloj. Puuno sam ih otkinula slučajno. jednog sam kirurški odstranila jer je bio sumnjiv ali bio je ok na kraju. Na kontroli sam bila prije par god, nitko se nije uzbuđivao radi sveukupne situacije. Ali nisu bili detaljni nimalo, samo odokativan pogled. Ali još sam živa
-
jel zna netko kontakt dobrog dermatologa može i privatni?
-
Poliklinika Nola. Broj telefona nađi na webu.
Cijela ekipaje tamo odlična, jedino nisu bašjeftini.
-
Meni se ista stvar dogodila s madežom u trudnoći. Bila sam kod dermatologa na pregledu, sve je bilo ok.
-
takvi "guleci" madezi su uglavnom virusnog podrjetla (potpuno bezopasni) a oguli se gornji sloj odumrle koze...
pregled plus micanje madeza privatno oko 500 kn a uklanjanja nema preko ljeta. dakle...
-
I meni se kroz drugo tromjesjecje poceo guliti i jako svrbiti jedan mladez na trbuhu. Radi mira u glavi otisla sam kod dermatologa i rekao je da se svi mladezi mogu mijenjati u trudnoci a ovaj moj spada u bradavice iako ga ja godinama imam
Uglavnom je obratio vise paznju na jako tamne skoro pa crne ....
-
Pardon madez
bez l ha ha
-
ako ćeš ići preko zdravstvenog, najbolja ti je klinika da dermatologiju u vinogradskoj, vodi je mirna šitum (tu je i referentni centar za melanom). vinogradska ima centralno naručivanje, sad dijele termine za 12. mjesec ovo godine. ali kako si trudna, budu te primili i preko reda.
i svakako odi na pregled, madeži su jako pod utjecajem raznih faktora rasta u trudnoći.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma