Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Pomoć- madež!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Pomoć- madež!

Cure, imam jedan madež na trbuhu koji sam skužila da se ljušti. Kao da skineš gornji sloj (listić). U 17. sam tjednu. Jel to normalno? Mislim zbog rasta trbuha?

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

od sljedećeg tjedna možeš otići u kliniku za tumore na preventivni pregled ne treba ti uputnica imju nekzu akciju, proguglaj malo.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja ti, kao trudnica trudnici, nikako ne bih preporučila odlazak na Kliniku radi akceleratora za potrebe zračenja koji se tamo nalazi.

Otići možeš i dobrom dermatologu, pa ako baš bude potrebno, uvijek možeš i tamo otići....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam vec godinama ispupceni madez ispod desne sise. Neki dan na njemu crna tockica, ja mislila neka mrvica i ja to maknem noktom a kad tamo iz njega pocne curit prozirna tekucina
    I sad je jos uvijek rupica, madez je nepromjenjen, nije narastao niti mu se oblik promjenio. Jel moguce da mi je pristic izrastao na njemu?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ajme, meni je sve ovo smiješno što pišete. ne umanjujem vašu brigu nego sam ja možda preležerna kad su madeži u pitanju. Ja ih imam dvadesetpet tisuća na tijelu, svih mogućih boja i oblika. neki se redovito ljušte, to se dešava jednom godišnje i to su debeli slojevi, imam osjećaj da otkinem čitav madež jer su oni ispupčeni, veliki ali to je baš gornji sloj. Puuno sam ih otkinula slučajno. jednog sam kirurški odstranila jer je bio sumnjiv ali bio je ok na kraju. Na kontroli sam bila prije par god, nitko se nije uzbuđivao radi sveukupne situacije. Ali nisu bili detaljni nimalo, samo odokativan pogled. Ali još sam živa

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

jel zna netko kontakt dobrog dermatologa može i privatni?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Poliklinika Nola. Broj telefona nađi na webu.
    Cijela ekipaje tamo odlična, jedino nisu bašjeftini.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni se ista stvar dogodila s madežom u trudnoći. Bila sam kod dermatologa na pregledu, sve je bilo ok.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

takvi "guleci" madezi su uglavnom virusnog podrjetla (potpuno bezopasni) a oguli se gornji sloj odumrle koze...
    pregled plus micanje madeza privatno oko 500 kn a uklanjanja nema preko ljeta. dakle...

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I meni se kroz drugo tromjesjecje poceo guliti i jako svrbiti jedan mladez na trbuhu. Radi mira u glavi otisla sam kod dermatologa i rekao je da se svi mladezi mogu mijenjati u trudnoci a ovaj moj spada u bradavice iako ga ja godinama imam
    Uglavnom je obratio vise paznju na jako tamne skoro pa crne ....

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pardon madez bez l ha ha

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako ćeš ići preko zdravstvenog, najbolja ti je klinika da dermatologiju u vinogradskoj, vodi je mirna šitum (tu je i referentni centar za melanom). vinogradska ima centralno naručivanje, sad dijele termine za 12. mjesec ovo godine. ali kako si trudna, budu te primili i preko reda.

i svakako odi na pregled, madeži su jako pod utjecajem raznih faktora rasta u trudnoći.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo samo da podijelim svoje iskustvo:
    Bila u poliklinici Nola (jako razvikana i skupa-300kn pregled+200kn pregled s dermatoskopom-platis dva puta za istu stvar). Zena ih nabrojala 13 koji trebaju ici van. JA Ona kaze da bi na mom mjestu sad odmah izvadila 3. Eh, da vadjenje madeza je 1200kn (jedan madež)! Upada sestra, vidi moju facu i komentira: PA znate, ako vec od neceg moramo umrijet, stvarno bi bilo glupo da bude od madeža. Ja gotova.
    Odveo mene muz drugoj dr Ceković (ima ordinaciju Pod zidom- na Trgu). Žena je od svih madeža rekla da ovaj na trbuhu bi stvarno trebao ići van, nije opasan, ali je podložan promjenama. Slobodno sam je pitala sve što mi nije jasno i žena je strpljivo odgovarala. Ulijeva veliko povjerenje, stim da mi je rekla da mogu vaditi kod nje ili u redovnoj klinici. Cijena madeža je 1000kn, a pregled potpuno isti kao ovaj gore 250kn. Htjela sam samo napomenuti da su dvije stručne osobe rekle istu stvar na sasvim drugaciji način i pristup.
    Eto sad cekam red i idem na Salatu vaditi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •