Mislim da si dobro shvatila (ja sam ta koja zapravo nista ne kuzi) - PGD je napustena ideja jer za PGD mora postojati gen koji se trazi. Kod nas se ne zna sto se trazi pa cemo ici na sto bude bit ce, sto se bebinog zdravlja tice. Nekako pretpostavljam da ce mi i ovdje reci da probamo kucnu radinost barem neko vrijeme, ali to jos nista ne znam, osim da cemo sigurno raditi ostatak osnovnih pretraga. Naravno da u ovom trenutku nemam ni ideju sto onaj AMH rezultat znaci, u smislu vremena koje mi je ostalo dok te sirote zalihe skroz ne presuse.
U svakom slucaju, hvala na dobrodoslici i lijepim zeljama!

) - PGD je napustena ideja jer za PGD mora postojati gen koji se trazi. Kod nas se ne zna sto se trazi pa cemo ici na sto bude bit ce, sto se bebinog zdravlja tice. Nekako pretpostavljam da ce mi i ovdje reci da probamo kucnu radinost barem neko vrijeme, ali to jos nista ne znam, osim da cemo sigurno raditi ostatak osnovnih pretraga. Naravno da u ovom trenutku nemam ni ideju sto onaj AMH rezultat znaci, u smislu vremena koje mi je ostalo dok te sirote zalihe skroz ne presuse.
Odgovori s citatom