Kaae, nmam ti previse savjeta za dati, obzirom da jos uvijek neznas sve u vezi svog "reproduktivnog stanja". Nizak AMH nije dobra vijest, ali mislim da definitivno treba uzeti u obzir i ostale hormone FSH, LH. Mozda nije sve tako crno, evo da te utjesim ja imam 38 godina, u preuranjenoj sam menopauzi, imam vec i valunge i posusene jajnike. Iz vlastitog iskustva mikslim da su me moja tri stimulirana postupka potpuno dotukla u smislu da me je to samo poguralo jos brze u menopauzu. Kad sam pocela znala sam da imam visok FSH, za AMH nisam ni znala. Odradili smo tri stimulacije (oko 130 menopura i gonala ukupno) s rezultatom 2 folikula, jedna jajna stanica i jedan transfer u tri postupka. Poprilično razočaravajuce, sad sam na donaciji u Pragu, i to za sada neuspjesno (1 ET i 1 FET). Pripremam se za FET u rujnu. Zapravo ti zelim reci da svakako prvo utvrdis svoje pravo stanje i ne zuris sa stimulacijom. Nekoliko mjeseci bez pilula, utvrditi da li opće imas ovulaciju, a tek onda planirati dalje. Sto se tice donacije razumijem te, svrati na potpomognuta u českoj ako imas kakvih pitanja.