Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: IVF u Americi, vrlo nizak AMH i svastanesto od cega boli glava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sad sam sve procitala.

Jasno mi je skroz da mi fali cijela hrpetina brojkica i tko zna cega, nemam(o) blagog pojma gdje smo sad. No odlucila sam ipak sve nekako staviti na papir jer mi je ama bas svaki input bitan. I zbog toga sto nemam pojma, a i zato sto je, vec rekoh, ovdje jako tesko uhvatiti doktore za rukav. Pa onda moram biti opako spremna. Naravno da ce sve skupa, usprkos uzasnom AMH-u, biti puno bolje ako mi ostale vrijednosti nisu koma. No to necu znati jos jedno mjesec i kusur, ako ne i dulje.

Folikulometrije, e to ne znam kako ce hodati (to su konstantni UZV-ovi, ako se ne varam?) jer ovdje UZV nije nesto cega se hvataju kod ginekologa. Ne zele ga raditi ni kao dio redovnog godisnjeg remonta, a kamoli ovako 'bezveze'. Zato se opcenito nadam da mi ovakav AMH ne znaci da moram [stogod] sad i odmah, vec da imam bar neko krace vrijeme na raspolaganju za kucnu radinost, sa i bez eventualnih hormonskih pomagala.

Ovo sto pise Ona koja nije pisala, to mi je ovako skroz laicki palo na pamet - rado bih izbjegla bilo sto invazivno, opako i strasno sad odmah. Zato i pitam na sve strane, da barem nesto naucim do tog 29-og kad ce me, nadam se, malo prosvijetliti oko svih ovih brojki i opcenitih ideja za dalje. Onako opcenito, do sad nitko nikad nije sumnjao na anovulatorne cikluse (no nije se nikad bas ni cackalo po tome jer nije bilo razloga), vec se cak pricalo o tome da je rijec o dvije jajne stanice po ciklusu (menge u prirodnim ciklusima prije Yasmina su bile od 8-9 dana, prvo pet dana, dan pauze, pa jos dva ili tri). No ni to nisu istrazivali jer je bilo relativno nebitno.

Sad dizem haubu pa nek kopaju. Tj. ja bih rado da kopaju, a tu se sve nesto neckaju. Cudni su ovi Ameri.

Sve u svemu, hvala puno cure, svaki info mi je vise nego dragocjen. Nemam ovaj cas nista za PP-ove, ali vjerujem da ce biti, cim saznam malo vise stvari koje, jel, vjerojatno necu razumjeti.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dobrodošla
    Nadam se da ćeš u tom moru brojki i svega uspjeti zadržati neki psihički balans, stvarno kad kreneš sa analazima i kad brojke baš ne igraju u tvoju korist nije se lako suočiti sa svim tim, ali tvoja situacija nije neizgledna uspjevale su i druge cure sa niskim AMH-om, mislim da se tu češće vrte prirodnjaci.
    Ne znam jesi li čula za DHEA navodno je dobar i vidim da ga u Americi koriste žene upravo da se izvuče što bolje jajne stanice, pitaj doktora u vezi toga, evo spodoba spominje na topicu o AMH-u i Wheatgrass pa probaj i s tim.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •