Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: IVF u Americi, vrlo nizak AMH i svastanesto od cega boli glava

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    ina, ne stignem sad sve detaljno čitati, al kao odgovor na tvoj gonji post gdje nabrajaš 39+ cure koje su uspjele iz prve-to zasad zovemo faktorom sreće, a za 10-tak godina će se moći doći do znanstvenih spoznaja koji će tu sreću prevesti u medicinske izraze.
    .
    Slažem se. Faktor sreće bi bilo jednom, faktor šprance je (po meni) dvaput. Iako, ima nešto stvarno u tome da trudnoća imunološki resetira tijelo i pino mi je ili u mejlu ili tu na portalu bila iskopala link da američke klinike čak (mlađima i AMH-non-challenged) daju upute da ne pokušavaju na novi IVF ranije od 2 godine od rođenja djeteta (ako nema neka fizička barijera, tipa žena nema jajovode, nego je neki li-la idiopatija razlog) da su bitno veće šanse za začeće, dala mi je i taj postotak.... Ona se tu referencira pak na svoje iskustvo - teškom mukom prvi put, zabrijavanje na loše stanice, nudili joj Ameri donaciju js (jer su cijene IVF-ova ipak veće nego tu, pa nakon 3. se o tome počne razmišljat, valjda), a onda iz prve ovulirane stanice nakon prestanka dojenja - drugo dijete - pa negativan transfer 2 smrzlića - pa vrlo brzo 3. dijete.

E, i to nije da se sad, eto, opustila, barem doktori ne barataju (ovi MPO) u tim terminima, nego se, po njima, i po meni, dogodio neki imunološki reset tijela, ne toliko psiho-reset glave.

Vidim to i po sebi, prije nikako do pozitivne bete, ono, slavila sam iskreno betu 9 jer... preskočila sam 5, a nakon toga je sve moguće. A sad mi je maltene više transfera s pozitivnim betama, nego bez njih.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 17.06.2011. at 13:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •