Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: IVF u Americi, vrlo nizak AMH i svastanesto od cega boli glava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Oprostite na sljedecem offtopicu ali ne znam gdje pitati (ovo mi se cinilo najblizem) a da ne otvaram novi topic za to malo neobicno pitanje....
    Sad sam u dugom protokolu i po mom racunu imat cu embriotransfer negdje oko 20-og Juna. Danas smo suprug i ja od mog oca dobili poziv da dodjemo k njemu u Canadu u Augustu. Bilo bi nam sve placeno a i suprug u tom mjesecu koristi godisnji i sve se poklapa osim IVF-a. Mozda glupo zvucim, naravno da nam je prioritet da postujemo sve vezano za postupak i da taj postupak uspije ali razmatramo mogucnost kako da izvedemo i jedno i drugo. Uglavnom, ostala bih kuci sve do bete koja ce po svemu sudeci pasti u prvim danima Augusta. Ako bude negativna, put bi mi barem bio distract i nesto lijepo u toj tuznoj situaciji, a ukoliko bude pozitivna onda slijede razni moguci i nemoguci scenariji...pravilno duplanje, ponavljanje bete, ultrazvuci, dodatne terapije itd..... Zanima me da li bi u Canadi bila pokrivena ako bih kod nas uzela neko putno osiguranje u slucaju da mi se nesto zakomplicira (nedaj boze kiretaza ili rjesavanje vanmaternicne trudnoce)?
    Koliko kosta jedan klasicni ultrazvuk kod privatnika u Americi/Canadi?
    Bilo koji savjet nam je dobrodosao, a odluku moramo donijeti jako brzo.... (nazalost moja MPO dr. je na godisnjem a dok se vrati ja cu vec debelo biti u stimulaciji)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me da li bi u Canadi bila pokrivena ako bih kod nas uzela neko putno osiguranje u slucaju da mi se nesto zakomplicira
    Postoji, ali ne znam detaljno, razne kuće nude tu vrst zdravstvenog putnog osiguranja.
    Okreni njihov broj i pitaj direktno, Croatia, Basler, Uniqa...

Sretno, premda se nadam se da će ti "polica propasti"

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lily šta ne bi bilo jednostavnije odgoditi postupak za 9 mj. pa da to obaviš na miru kad se vratiš kući? Ovako ti puno upitnika visi nad glavom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •