Pinky hvala
Imam ga vec dugo i bas sam sretna sto me nitko nije upozorio od forumskog osoblja (ovim putem hvala), mislila sma da nece docekati drugi dan, svi znamo na koga se odnosi ali bastard nigdje nije imenovan pa je valjda zato OK.
Bambus i Sweetie vasi mi se odgovori najvise svidjaju Da mi bar polica propadne i da barem moj otac dozivi da nam kod njega na UZV-u zakuca srceko il dva
Kae i MaliMimi, vasi prijedlozi su potpuno racionalni i suvisli ali ja sam vec krenula s decapeptylom...osim toga prije nego sam krenula u postupak sam se malo neckala te bih, te nebih do jeseni, pa mi sve ove nove trudnic ena forumu rade gusta, pa reko sto da gubim vrijeme-idem! I sad ovaj poziv....
Uglavnom, mi bi isli na tri tjedna, mozda koji dan vise, tako da nije to neki tako dug period, ali u slucaju da nam postupak uspije ujedno je i najosjetljiviji dio.
Da li se gestacijske vrecice vide tri sedmice nakon transfera ako je sve uredu? Jer mi bi cekali tri tjedna nakon transfera pa onda isli..... Mene je jedino strah da ne bude pozitivna beta ali da UZV ne pokaze nesto lose pa da sam onda tamo usred boravka a nemam kamo na kiretazu ili nesto slicno.... Malo sam zabrazdila s teorijom, ali zelim si sve pripremiti da ne odemo ko padobranci pa da nam se obije o glavu. Muz ima u osiguranju Sunce neku poznanicu pa smo odlucili pitati nju, ona je ovako za akciju pa mozda mozemo i racunati na neku dobru policu....
I dalje sam otvorena za vase ideje i savjete
Moze okvirna cijena vaginalnog ultrazvuka?