Pokazuje rezultate 1 do 50 od 212

Tema: IVF u Americi, vrlo nizak AMH i svastanesto od cega boli glava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sprice vjerojatno moras, za ostalo ih nije briga. Nisam prijavila utrogestane, heferol, a yasmin je redovito putovao i sa mnom i u kovertama, obicnom postom (ma i drugo je). A americka kontrola je stroza od bilo koje druge, zapravo. Najbitnije od svega je ne nositi kulen.

Od danas sluzbeno vise nisam na antibebi. :frkapanika:

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Lily, sad cu ja ko neki partibrejker i hodajuca komplikacija u trudnoci rec da bih ja ipak odvojila te dvije stvari: takvo putovanje i postupak/mogucu trudnocu. al jbga, to je ipak samo moje osobno misljenje, bazirano na mojim losim iskustvima.

ipak, ponovila bih jos sto su vec cure rekle, jedino pitanje zivota i smrti moze biti vanmaternicna, sve ostalo se razvlaci, kao sto je vec i ina33 rekla. nije opasno, ali kida zivce.

a da bude i vuk sit i ovce na broju i ja sretna, radije bih, ako je ikako moguce, putovala sto prije nakon transfera pa ta tri i pol tjedna ni ne znala da/dal sam trudna. tad su i komplikacije najmanje vjerojatne, a i nije da mozes na ista utjecati. vratis se taman na prvi uzv i da cujes srceko/a.
    sretno stogod odlucila!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •