-
Inna ti si mi stvarno za 10
Bas ti hvala, glas iskustva, znanja i mudrosti u jednom
Hvala ti!!
PCOS me mucio u ranim dvadesetim pa se normalizirao, imam malo produzene cikluse, ovulaciju uglavnom na cca. 17-18 dan i nisam bas skolska zena, ali u prvom postupku je sve bilo uredu, 8 jajnih stanica i ni naznake hiperstimulaciji. Sada ponavljamo isti taj protokol koji je bio ove zime, odnosno, decapeptyl od 21 dc. pa sve do kraja, a nakon sto prokrvarim cu od 3 dc. dodati jednu ampulu menopura. Zadnji put sam s tom terapijom imala aspiraciju vec 11 dc.
Bas su me ohrabrile vase price, inace svugdje gdje sam citala svi se striktno pridrzavaju svega i jos si sami otezavaju dodatnim mjerama predostroznosti, vec sam se pocela krivit sto ja nisam tako pazljiva, ali sad vidim da sto duzi staz (nazalost) tim manje nepotrebnog mucenja.....
Osim toga uvijek sam mislila da su ivf trudnoce ipak puno osjetljivije i kompliciranije od spontanih, nije li tako?
Neznam ako sam rekla, idem Victoria, BC Canada, znam da ga posprdno nazivaju "geriatric city" :D pa pretpostavljam da ima i dosta lijecnika hahahah
Stari mi je malo neozbiljan tip, ali valjda do sad zna sto i gdje ako zatreba......Jos nismo sigurni sto cemo, ali stvarno sam vam zahvalna na svim ovim savjetima i idejama, imam o cemu misliti i ima i dosta opcija, ljubim vas sve!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma