-
Geriatric city, valjda nemaju samo fizijatre i ortopede (šala). Ovo da si PCOS mi malo sad unosi nemira, ali ako nisi nikad hiperstimulirala, onda je to dobro, ali tu bih ipak možda bila opreznija - ako ništa, isprintaj si ono sve o simptomima HS-a. Kako misliš da te PCOS prije mučio, a sad ne... to je neprolazno stanje, osim ako se jajnici nisu ispuhali jer je ovarijska rezerva pri kraju, ali ako si dobila 8 stanica na malu stimulaciju, nije to to. Moraš znat da se HS pogoršava s trudnoćom, i da nastaje nakon transfera, tipa 5-6 dana (znači, kad si već izvan redovitog UZV monitoringa) ne prije.
U biti, ovo je tebi tek drugi IVF.... ne znam onda, koliko je to, znači, bilo menopura, samo 8 ampula i na to si dobila 8 stanica? Ne znam, sad bih pak bila opreznija s obzirom na PCOS - to ti je neko napisao da si PCOS, nema ti ga u potpisu?
Betu možeš najranije vaditi, po meni, 10-tak dana nakon transfera.
Probaj sad to vidjet s datumima - hoćeš imat vremena za neku last minute kartu kupit ipak nakon testa. Naime, HS stvarno nije zafrkancija, dok, po meni - ovo mirovanje nakon stavljanja utrogestana, mirovanje nakon transfera... više je ono domena "to be on the safe side" i ono... ako ti je putovanje napeto, a samo to je na vazi, onda uteg putovanja preteže, ali ako je na dvije strane vage putovanje versus hiperstimulacija, onda hiperstimulacija preteže.
Sori, sad se ipak komplicira, po meni, a ja ti nisam ginić, niti nisam ti, niti ti imaš ono 2-3 postupka da znaš kako to ide - imaš samo 1.
Dakle, nemaš na vagi "kompliciranost IVF trudnoća" (po meni, non-existant u prvih par tjedana) i put, nego "posljedica ovarijske stimulacije kod PCOS-a u slučaju trudnoće - tj. procjena kolika je šansa da ćeš hiperstimulirat" i put, a to ti ne mogu procijeniti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma