Ma sve placam sama, koliko znam. Platila sam AMH, iako ga je on narucio kao dio obrade i dijagnostike neplodnosti (osiguranje mi pokriva dijagnostiku, ali ne i laboratorijske pretrage i postupke, sto god to znacilo, wtf).

Zaboravih reci da vadim i AMH jos jednom taj treci dan ciklusa. Sam doktor nije sto posto siguran da je tocno sto smo dobili, pa zeli provjeriti, za svaki slucaj, i u prirodnom ciklusu.

Zadnje nalaze vise-manje cjelokupne hormonske slike imam iz 1999., kad je sve bilo savrseno.

Uglavnom, bojim se da nista ne mogu naruciti sama, a i razlika mi je placam li jedan hormon ili cetiri-pet-sest, zapravo, ako mi idu iz dzepa. AMH je bilo $84, pa mi se cini da onda ni ostali ne mogu biti puno manje, vec eventualno vise.

Za sad je dr. rekao da cemo ovako, pa onda dalje kad/ako bude trebalo, kad dodje vise rezultata. Trenutno me zapravo najvise brine hoce li mi htjeti napraviti taj UZV 3. dan ciklusa drugi mjesec - on bi rado da se narucim pa dodjem, a ja bih rado da naprave kad sam vec tamo. Sestra koja narucuje je rekla da bi morala pitati predstojnika i da ce me zvati ako tako ne moze, a... ovaj moj doktor je zapravo predstojnik.

Fino se igramo macke i misa po bolnici tamo, sto nije neuobicajeno, enivej.