Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Anđeo Ian

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Draga Lea suze su mi krenule, jako mi je žao zbog tvog gubitka i nadam se da ćeš naći utjehu među onima koji uistinu razumiju.

Ne mogu ti poslati pp, ali evo, i ovim putem si dobrodošla u zatvorenu grupu Anđeli-povjerljivo na forumu mameibebe http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/ gdje ima isto mama sa sličnim iskustvima .

Tvoj sin je u tvom pogledu vidio svu tvoju ljubav i zato je mirno otišao. Tvoji otkucaji dok je bio u trbuhu i tvoja borba davali su i njemu snage. Ne predbacuj si, tvoj sin ti ne zamjera,zna da si jedna hrabra žena

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj andjelak prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Lea suze su mi krenule, jako mi je žao zbog tvog gubitka i nadam se da ćeš naći utjehu među onima koji uistinu razumiju.

Ne mogu ti poslati pp, ali evo, i ovim putem si dobrodošla u zatvorenu grupu Anđeli-povjerljivo na forumu mameibebe http://www.mameibebe.biz.hr/phpBB2/ gdje ima isto mama sa sličnim iskustvima .

Tvoj sin je u tvom pogledu vidio svu tvoju ljubav i zato je mirno otišao. Tvoji otkucaji dok je bio u trbuhu i tvoja borba davali su i njemu snage. Ne predbacuj si, tvoj sin ti ne zamjera,zna da si jedna hrabra žena
    Dragi Andjelak

Hvala ti puno na riječima potpore i na linku koji si mi poslala.
    Evo još malo pa će biti 6 mjesecei otkada me je moj anđeo napustio, a tuga je i dalje velika, preteška. Nikako se ne mogu pomiriti sa sudbinom, svaki dan si vrtim filmove u glavi i tako unedogled. Da nema mog muža i mame mislim da bi totalno poludila.....
    No, ne smijem se predati zato što neizmjerno želim bebu kojoj ću pružiti najveću ljubav i sve od sebe.....moram vjerovati da će drugi puta biti sve Ok.
    Samo, kako se odlučiti na novi pokušaj nakon ove tragedije? Kako zatrudniti i biti nasmiješena i bezbrižna kada znam koliko ružnih stvari se može desiti???Bojim se svega........

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •