Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Beba sise palac

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dince Klince avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Zabraniti ne mogu,hehe jer kad joj izvadim i stavim dudu ona pljune dudu i place dok joj ne stavis palac ponovo,kontam da je to faza jer dosad nije tako radila,kad joj dam zvecak ili svoj prst isto cucla ga a i stisce desnama,vec su joj tvrde,ne poticem je da stavlja prstic nego kad se probudi u pola sna,zmiri i place znaci nije se naspavala dam joj njen prstic ona uzme malo poslije ga sama izvadi..znaci da pustim mozda je faza,jer ionako joj ne mogu zabraniti beba je,sada je evo zaspala bez icega
    A mislim da je to s palcem zbpg toga sto sam je sve do 3 mj stezala ruke pelenom da mirnije spava,tada je htjela dudu sad kad to vise ne radim jer je vruce a i iskopa rukice van ona pocinje od tad palac u usta,nekad stavi i cijelu rukicu

svrcolina avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

i moja isto duda i to od maltene rođenja...to mi je drugo dijete i sve mi je novo, budući da prvo nije htjelo ni palac ni dudu...mene to isto muči i isto sam pitala pedijatricu pa mi je rekla za deformaciju zagriza i zubi...probala sam joj gurati dudu ali neće pa neće...moja je toliki fenomen da čim jedemo kašice, ona gura prst u usta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •