Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Trudnice, kupate li se?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Trudna ili ne, meni je more svejedno hladno pa se nisam još kupala iako smo svaki dan na plaži. M se kupa već 10 dana, ja samo močim noge zasad i igram se u plićaku.
    Ma daaaaaaj, mi smo bili 10 dana, 17. smo se vratili i bilo je zakon! Klinci se kupali svaki dan, jedino sam Elicu okupala samo zadnja dva dana i to samo zato što je prije nego smo otišli na more imala temperaturu pa me bilo strah prije.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se kupam. fino mi je, uspiju mi i ove jadne noge bar malo splasnuti, da ne pricam o osjecaju lakoce u moru . otvorena ionako ne znam kolko sam, ako sam. sad sam 36 tj.

more mi se cini hladnjikavo, u stupnjevima nemam pojma kolko, ali tocno se osjeti da jos nije pravo ljeto. bas super osvjezenje, ionako ne volim "pisaku". mi smo na bracu, ne znam kako je drugdje, pretpostavljam da je gore toplije a dole hladnije, ko i obicno

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    more mi se cini hladnjikavo, u stupnjevima nemam pojma kolko, ali tocno se osjeti da jos nije pravo ljeto. bas super osvjezenje, ionako ne volim "pisaku". mi smo na bracu, ne znam kako je drugdje, pretpostavljam da je gore toplije a dole hladnije, ko i obicno
    Ovisi di i kako kad. Gore je ranije toplije jer je manje duboko, ali jedna jača bura - i ciao, barem za more oko Krka, di nisu plićine koje se brzo griju (ona rapska plaža). Dolje - ako je udaljenije od bure - drugi red srednjedalmatinskih otoka di se bura teže "baca" i što ljeto gazi dalje u 7. i 8. - je toplilje, dok se sjever počne s prvim kišama u 8.-me hladit, na jugu se može još duboko do u 9.-ti kupat, još pogotovo kad padnu maestrali... uh .

Iz mojih studija - najgori je Šibenik - vavijek hladno, tamo oko Krke, Zadar brzo ugrije, ali i ohladi, a jug ostaje u 8.-me uglavnom ok, sjever... na početku ljeta bolji nego na kraju, osim ovo oko Pule i di je more plitko, a nema toliko bure ko u Kvarnerskom zaljevu.

Lipi moj Jarunčiću .
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.06.2011. at 19:08

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daaaaaaj, mi smo bili 10 dana, 17. smo se vratili i bilo je zakon! Klinci se kupali svaki dan, jedino sam Elicu okupala samo zadnja dva dana i to samo zato što je prije nego smo otišli na more imala temperaturu pa me bilo strah prije.
    Ah vama kontinentalcima nikad nije hladno!
    Ne stvarno, ako ne prži na plaži toliko da ne možeš izdržat da se ne okupaš, onda se ja ne kupam. Mislim da bi danas mogao biti takav dan.
    Al opet, da dođem 10 dana na more i ja bi se vjerojatno kupala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •