ja se kupam. fino mi je, uspiju mi i ove jadne noge bar malo splasnuti, da ne pricam o osjecaju lakoce u moru. otvorena ionako ne znam kolko sam, ako sam. sad sam 36 tj.
more mi se cini hladnjikavo, u stupnjevima nemam pojma kolko, ali tocno se osjeti da jos nije pravo ljeto. bas super osvjezenje, ionako ne volim "pisaku". mi smo na bracu, ne znam kako je drugdje, pretpostavljam da je gore toplije a dole hladnije, ko i obicno![]()
Ovisi di i kako kad. Gore je ranije toplije jer je manje duboko, ali jedna jača bura - i ciao, barem za more oko Krka, di nisu plićine koje se brzo griju (ona rapska plaža). Dolje - ako je udaljenije od bure - drugi red srednjedalmatinskih otoka di se bura teže "baca" i što ljeto gazi dalje u 7. i 8. - je toplilje, dok se sjever počne s prvim kišama u 8.-me hladit, na jugu se može još duboko do u 9.-ti kupat, još pogotovo kad padnu maestrali... uh.
Iz mojih studija - najgori je Šibenik - vavijek hladno, tamo oko Krke, Zadar brzo ugrije, ali i ohladi, a jug ostaje u 8.-me uglavnom ok, sjever... na početku ljeta bolji nego na kraju, osim ovo oko Pule i di je more plitko, a nema toliko bure ko u Kvarnerskom zaljevu.
Lipi moj Jarunčiću.
Posljednje uređivanje od ina33 : 21.06.2011. at 19:08