probala sam neče. jako je tvrdoglav. eto naprimjer neki dan sam pravila lazanje i probala mu dat pojeo je mali koadič. altako kad nešto kuham inače slabo da jede. takvi mi je i muž bio do 2-3 godine. samo preko noči jeo a preko dana ništa. pa sad neznam dali ima to ikakve veze.
Mali komadić je super za početak. Malo po malo.
Ne znam što bi ti rekla za noćno jelo , osim da je to navika . Ako po noći popje tri boce mlijeka sigurno dobiva dovoljno kalorija dnevno, ali bi bilo dobro kada bi pomalo poćeo jesti više preko dana , raznovrsniju hranu. Ali polako, bez prisile i prevelikih očekivanja koliko on MORA pojesti u obroku. Ovo MORA po mjeri majke ili ostatka obitelji. Na tebi je da mu nudiš zdravu i pravu hranu, a on određuje količinu. Djeca su različita , neka jedu često po malo i čini se da po obroku malo pojedu, ali jedu često.
Posljednje uređivanje od sirius : 18.06.2011. at 15:08
a nejedemo ni mi ništa masno i nezdravo kao pomfri ili slično nismo neki ljubitelji ribe ali i to nekad jedemo. svinjetinu jedva skoro nikako večinom junetinu govedinu,povrče i voče. tako da neznam zašto je prestao jesti. samo najednom krenuo povračat. dali mu je to neka faza ili što ja neznam, al stvarno sam se opčela brinut. jel da odem kod doktorice radi toga reklabi mi da nije ništa i sl.