Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Ne znam kako....?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Za pokretačicu teme-mislim da su nam djeca vrlo sličnog temeperamenta. Sve što pišeš u prvom postu i za nas je bilo tako,a pratila sam te i na temi "Zahtjevna djeca". Samo što moj sada ima 3g,4 mj pa je ipak već dobrano izrastao iz toga bezrazložnoga urlanja. Ne znam koliko si mogla "razmaziti" svoje dijete odgovarajući na njezine potrebe. Meni se čini da bi sa drugim isto postupala (ap,nošenje,co-sleeping i sve ostalo) a da bi rezultati bili potpuno drugačiji jer da je to stvar temperamenta. Iliti vrlo kratkog fitilja barem u mom slučaju. I dan danas zna grozno urlati kada se naljuti,a naljuti se često,puno češće od ostale djece-kada mu nešto nije po volji,kada mu se sruši dvorac od kockica...Čini mi se da ne možeš baš puno učiniti osim da budeš dosljedna,apsolutno sve objašnjavaš smirenim glasom,regiraš tako da budeš uz nju istoga trenutka kada ocjeniš da je to neophodno ali kada ocjeniš da drami bez veze ne moraš odmah k njoj. Već je dovoljno velika da počne pomalo učiti da i drugi ljudi imaju potrebe i neće joj ništa biti da počne učiti da odgodi za nekoliko sekundi svoje potrebe. Za sve ostalo čuvaj živce jer djeca sa visokom razinom potreba strahovito troše roditelje to zna svatko tko ima takvo dijete. Onaj tko nema zaključiti će da takva djeca ne postoje i da su roditelji sve skrivili sami svojim postupcima koji nisu primjereni.A to je jedna velika neistina.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

litala tvoje odgovore treba ukoričiti i napraviti priručnik, sažela si sve što i sama mislim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •