Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: hidronefroza i opstruktivni defekti bubrega

Datum pristupanja
    May 2010

Početno hidronefroza i opstruktivni defekti bubrega

Drage mame,
    imam sina od 6 mj. s obostranom dilatacijom pijelona (11 mm desno i 16 mm lijevo). Prošli smo tjedan napravili MCUG i nema refluks ali mu je dijagnosticirana hidronefroza i opstruktivni defekt bubrežne čašice (prirođeni). Do sada nije imao niti jednu urinarnu infekciju. Ima li netko iskustva s tim?

Hvala

meliss@ avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nema iskustva, ima razumijevanja )

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Neznam koliko ti mogu pomoći ali moj mali ima već 3 godine nefrozu koja je jako slična.Liječili smo se u splitu kod prof.Sarage.Bubrezi su nam za sad u redu hvala bogu.Do sad je bio 2 puta u bolnici .Prvi put mjesec dana i sad za Uskras 2 tjedna.Naša točna dijagnoza je Nefrotski sindrom.Na kortikosteroidima je već 3 godine i borimo se iz dana u dan.Baš sutra idemo na kontrolu .Napiši ako te još što zanima

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Čitala sam malo o nefrozi i čini mi se da to nije slično našem problemu. Koliko sam skužila nama ne otječe mokraća iz bubrega kako treba pa se oni šire i pogodni su za razvoj infekcija. A vama su valjda problem neke bjelančevine u mokraći i edemi. Mi za sada tih problema nemamo. Nadam se da će s Vašim dečkićem biti sve u redu. I s mojim isto

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da u pravu si i nadam se da će biti bolje.Vama je problem što ne ide iz bubrega a nama je problem što urin ide po cijelom tijelu i truje cijeli organizam a prvo bubrege i gubimo puno proteina i cijeli otekne da mu se oči zatvore

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Moja nećakinja je imala Hidronefrozu lijevog bubrega i megaureter. Operirana u Klaićevoj sa 3 mjeseca. Emili sad ima 8 godina. Kontrolira se u Poliklinici Helena , kod prof. Cvitković. Sestra je jako zadovoljna sa prof., pa je malenu dovela kod nje u polikliniku kad je prof. otišla iz Klaićeve.
    Sad idu na godišnje kontrole, baš su bile prije nekoliko dana i sve je u redu. Ponovna scintigrafija i kontrola tek za godinu dana

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •