Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Kad dečki ulaze u pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a kad su krenuli prištići, jače znojenje da li je moguće da se jave prije dlačica i mutiranja?

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    a kad su krenuli prištići, jače znojenje da li je moguće da se jave prije dlačica i mutiranja?
    Meni se nekako čini da dlačice krenu prve, tako bar kažu, a evo i mojem mangupu je krenulo prvo sa tih par dlačica, drugih fizičkih znakova još nema, ten ok, glas dječji, ne smrducka još.
    No, pretpostavljam da je to individualno...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moj stariji još nema 12 godina, a ima cipelu 42 i narastao je ove zime na preko 160 cm. Sav je dugačak, krakat i nespretan, kao da se ne može naviknuti na duljinu ruku i nogu.

I počeo je puno više jesti, više od nas odraslih u nekim periodima. Mora namiriti taj nagli rast. On je bio obožavatelj slatkiša, ali sad se preselio na šnicle, ribe, variva i drugu "pravu" hranu. Zadnjih mjesec dana konstantno ostanemo mm i ja gladni jer dođemo doma zadnji, a djeca sve pojedu. Počela sam prilagođavati količine novim potrebama, he he he...

Od ostalih znakova nema još ništa, osim smušenosti (koja je bila tu i prije puberteta).

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Sav je dugačak, krakat i nespretan, kao da se ne može naviknuti na duljinu ruku i nogu.
    E ovo se kod nas dogodilo prošlo ljeto, prvo sam skužila da nekako čudno hoda, onda sam ukapirala problem. Nije jadno dijete znalo kako sad s tim drugačijim udovima upravljati, no naučio se nakon par mjeseci, sad mu već super ide

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •