Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: Kad dečki ulaze u pubertet?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mojem velikom otpal prvi prišt.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja mislim da i pubertet ima svoje faze koje konkretno prolazim sa svojim sinom koji je sada 15godisnjak.Sve te faze u datom trenutku nam se cine najtezima i nepremostivima,ali kad dodje nova faza uvidimo koliko smo bili u zabludi.Priznajem jedva cekam da odraste,ali bit roditeljstva nije samo uzivati u lijepom i kad cvate cvijece u odnosima majka djete,vec pruziti potporu i kad dodju losi dani jer majka je najveci oslonac i sigurna luka u koju taj nas teeneger moze uploviti.Sa 10g je bio sanjar i lakovjeran i sve sto mu se obecalo vjerovao je(konkretno rastavljena sam od njegovog oca pa mislim na oceva obecanja),ta faza me izludjivala koliko god se trudila nisam mu mogla predociti stvarnost jer on je vjerovao u snove i zablude.Sad kad je ta faza prosla uvidjam da se nisam ni trebala truditi objasnjavati jer nije urodilo plodom,a s vremenom je uvidio sam.Zatim dolazi znatizelja i istrazivanje svijeta odraslih(11-13g)e ta faza je bila ludilo.Tad sjedaju na skutere(tudje)vozili bi se u autima(sa starijim teenegerima)i dogodilo se prvo i zadnje pijanstvo(hvala Bogu sad bjezi od alkohola ko od vraga),zatim dolazi faza "ja sam najpametniji i sve znam najbolje za sebe",e to sad prolazim,nedaj Boze kontriranja,elokventan je do srzi na svaku moju,a o facebooku da ne pricam,zarazeni su s time ko s najjacom drogom i krecu prvi izlasci i probijanje leda do kad smije,ali tu treba malo pritegnuti uzde jer su jos balavi.Kad sve saberem u biti imam jednog zdravog,normalnog teenegera u kuci koji kad me poljubi izbrise sve nepodopstine jer mi smo ipak samo mame.Sretno cure u borbi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •