zna li itko provjerenu informaciju, koja je u ovom slučaju cijena državnog vrtića u ZG-u?
zna li itko provjerenu informaciju, koja je u ovom slučaju cijena državnog vrtića u ZG-u?
evo ja ti prepisujem iz obavijesti koju sam dobila u vrtiću prošli tjedan:
za mjesec u kojem je dijete boravilo u predškolskoj ustanovi do najviše 5 dana, a izostanak je unaprijed najavljen ili kasnije opravdan, roditelj plaća 40%iznosa sudjelovanja u cijeni programa.
radi se o državnom vrtiću, Zagreb
Posljednje uređivanje od mamma2 : 19.06.2011. at 12:45
Mi nismo dobili nikakvu obavijest i obračunavaju punu cijenu za jedan dan. Isto državni vrtić
i nama obracunali punu cijenu za jedno dopodne
na onim papirima koji su se dijelili da se ispune za nve cijene pisalo je do 5 dana umanjena cijena...
da znam, nama je obračunat puna cijena vrtića za samo jedan dan boravka... da se žalim?
uvijek je tako bilo
ako je dijete bilo i jedan jedini dan u vrtiću plaća se puna cijena ( u zg. grdskim vrtićima)
po novom pravilniku su to promijenili pa je sada do 5 dana, ali to će (možda) vrijediti od 1.7.
za sada se nemaš na temelju čega žaliti![]()
imaš se pravo žaliti jer mi već tri godine idemo u državni vrtić i svaki put su nam obračunali smanjenu cijenu ako je dijete boravilo do tri dana u mjesecu. po novome će biti do 5 dana.
čak sam se jednom nakon par mjeseci žalila jer sam mislila da mi nisu smanjili cijenu i žena u računovodstvu je rekla da nema problema i da će mi retrogradno umanjiti (na kraju nije bilo potrebe jer su mi ipak smanjili na vrijeme).
žali se, a ako ti neće smanjiti zovi gradski ured.
Pa nije valjda da svaki vrtić ima svoje pravilo?
ima, naravno
prema pravilniku se do sada plaćala puna cijena ako je dijete bilo u vrtiću i samo jedan dan.
a to što su neki vrtići izlazili u suret roditeljima, to je lijepo, ali nije pravilo
uvijek možete pokušat žicat, ali, kako sam već napisala, nemate se na što pozvati
od 1.7. se to mijenja pa će dijete koje je boraivilo manje od 5 dana platiti samo 40% cijene