-
Aparat za depilaciju toplim voskom
Gdje mogu kupiti onaj aparat za depiliranje toplim voskokm što koriste u salonima što se grije na struju? Isto tako, gdje mogu kupiti čokoladni vosak (patron?) što se stavlja u to?
Hvala!
-
u splitu ima u so cap i jedno i drugo.
-
Tih patrona je bilo i u dm-u, al nisam gledala u zadnje vrijeme ima li ih jos. Od Čupka su, ali ne one zelenkasto plave nego bas tamne za toplu depilaciju. Meni nije trebao aparat, grijala sam ih u džezvi s vodom.
-
U zg U novoj operemi, 9 kn jedna patrona, grijač cca 200 -injak kn (ne sjećam se točno). Adresa je kod one Anine ulice, ne znam točno koji je kvart, tamo gdje je birc Boxer. Uh jesam to objasnila
-
http://www.nova-oprema.hr/
Dragutina Golika - to je kvart Voltino/Ljubljanica, tj. par minuta od okretista tramvaja (Remize).
-
U Novoj opremi sam kupila taj aparat prije jedno ... pa... i 5 godina. Aparat još uvijek koristim i radi bezprijekorno! Preporučujem!
-
Ej cure jel znate dal u grijač pašu sve patrone, od raznih proizvođača?
Gledam po shopovima i ima raznih cijena?
Ima neka da bi svoj prodala
?
-
tako je sve patrone su istih dimenzija. moj savjet ti jejedino da ne kupuješ one obojan voskove, plave, roze i sl...
-
Hvala nahla, a onaj zeleni jesi probala? Aloe vera mislim?
Našla sam na webu od 200 pa na vise kuna za mono grijač. Budem odlučila za najjeftiniji
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma