Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    u poseban razred odabrani vrlo uspješni i vrijedni učenici, a ne darovita djeca (iako nije isključeno da među njima ima i darovitih, naravno). Ali tada moramo uzeti u obzir da je moguće da određeni broj darovitih učenika nije u tom razredu, ako ne zadovoljava standarde klasične školske uspješnosti.
    Da, u potpunosti se slažem s ovim i vjerujem da su na taj način bili odabrani i oni "moji" bistirći. A kako se mnoge stvari u našem školstvu ofrlje rade (tu prvenstveno mislim na nivo donošenja odluka, što naravno nema veze s mnogim izvrsnim učiteljima) ti razredi najvjerojatnije neće popraviti kvalitetu rada s darovitom djecom nego će se stvoriti "pitanje prestiža" kako je već krumpirić objasnila.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Da, u potpunosti se slažem s ovim i vjerujem da su na taj način bili odabrani i oni "moji" bistirći. A kako se mnoge stvari u našem školstvu ofrlje rade (tu prvenstveno mislim na nivo donošenja odluka, što naravno nema veze s mnogim izvrsnim učiteljima) ti razredi najvjerojatnije neće popraviti kvalitetu rada s darovitom djecom nego će se stvoriti "pitanje prestiža" kako je već krumpirić objasnila.
    zapravo , naslov i je razred za " naprednu djecu" , ne "darovitu djecu", tako da je to i logično, sad kad razmislim.
    Ne znam da li će biti elitizam , ne mora biti...mogao bi biti kada bi takav razred dobivao samo najbolje učitelje koji bi sa njima radili sa puno više entuzijazma , novih ideja i boljim materijalima (kao što je u Americi npr.) , ali mislim da u našim okolnostima i sistemu još nema straha za tako nešto. Ustvari baš sam inspirirana za ovu temu bile su dvije epizode Oprah o tome zadnjh dana.
    Posljednje uređivanje od sirius : 02.07.2011. at 00:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •