Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

prekrasno tanči. tvoja je kćer očito izgradila unutrašnje vodstvo. zamisli sad situaciju u kojoj ona tebe godinama sluša kako npr. susjedi na kavi komentiraš nju i drugu djecu. mislim da joj takvo samopouzdanje ne treba. pametna je djevojčica, vidi da može, od roditelja dobiva podršku. to je to. pisala sam o pretjerivanju. roditelji to ponekad nesvjesno rade pa djeca izgube motivaciju ili postanu pretjerani perfekcionisti ili...
    marta, brat mi je isao u MIOC i završio FER. dečko je išao s njim u razred.
    treba pohvaliti dijete kad se trudi. roditelji smo, jasno da smo ponosni. ali tu neku granicu ne treba preci, da dijete pomisli da nam je školski uspjeh najvažniji jer stalno o tome pričamo

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    roditelji to ponekad nesvjesno rade pa djeca izgube motivaciju ili postanu pretjerani perfekcionisti ili...
    biti cu slobodna primjetiti, da mi se cin,i da dijete ne gubi motivaciju zbog roditelja (nijedan roditelj nije perfektan, znaci sigurno ih ima i takvih koji se ne znaju nositi s nadraenim djetetom)

ako ej gube, onda je to zbog skolskog sustava, koji ti u svakom svom dijelu pokazuje, da ih za takvu djecu uopce nije briga, odnosno ona su im super u smislu, jedna briga manje.
    mozes imati manje ili vise srece s uciteljim ai profesorima. i to je to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •