Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bravo za dijete!

Eh, sad, ima i Vrijeska pravo s jedne strane, a s druge - u prvom postu piše da je odluka konačna...

Ne znam što namjeravaju, ali ako je bit stvari omogućiti djeci da nauče više i učiteljima/nastavnicima da s njima kvalitetnije rade - odlično!

Inače, u dosta škola peti razredi se spajaju/preslažu i slično (pogotovo u mjestima gdje postoje područne škole do 4. razreda) pa se dijete tako i tako mora privikavati na novu sredinu. Vjerojatno nije jedina iz svog starog razreda, a nova sredina mogla bi joj biti dodatni poticaj.

Sretno!

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kao dijete sam ja bila u naprednoj skupini, pa tako od 7. razreda do kraja srednje skole sam bila u posebnom razredu za darovitu djecu unutar obicne skole. I moja su iskustva samo pozitivna. Ali opet, to je bilo u Americi, gdje je taj nacin skolovanja vec uhodan. U mom razredu nikad nije bilo vise od 20 djece, a u ostalim razredima je znalo biti i preko 30. Sto se tice komentara da tvoje dijete nece vise biti najbolje u razredu, ovisi o karakteru dijeteta. Tu ce biti jaca konkurencija, no ako se radi i na odnosima unutar razreda, na grupnom radu, itd - moze biti poticajno.

a kako je krenulo - da ste dobili pismo bez ikakvih prethodnih najava, sastanaka s roditeljima, itd - drzim vam fige da bude ok kad krene na jesen.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •