Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam pokazuje li to da doista imaju posebne potrebe, samo mi pokazuje da se s njima ili ne radi dobro ili su na kriv način odabrani kao bistrići.
    To što sam ja bila razočarana njima niti pomaže niti odmaže, a nitko njih nije kritizirao - možda samo oni međusobno jedni druge.

I ne, nisam iz struke, samo imam priliku povremeno držati predavanja učenicima osnovnih škola.
    Bojim se da si i ti tu kritizirala. Očito ne namjerno, ali iz neznanja i predrasuda. Najlaganija imalo ozbiljna literatura o darovitoj djeci navodi određene probleme i posebne potrebe zbog drugačijeg načina razmišljanja u odnosu na većinu.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Bojim se da si i ti tu kritizirala. Očito ne namjerno, ali iz neznanja i predrasuda. Najlaganija imalo ozbiljna literatura o darovitoj djeci navodi određene probleme i posebne potrebe zbog drugačijeg načina razmišljanja u odnosu na većinu.
    Pa evo tako kako se ti bojiš da sam ja kritizirala, bez ikakvog znanja o tome što je i kako bilo, tako se ja bojim da je jedino i samo ta grupa "bistrića" odabrana na kriv način.
    No naravno, velika je vjerojatnost da nemam pravo jer izgleda da imam drugačiji način razmišljanja u odnosu na većinu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj jedna2 prvotno napisa Vidi poruku
    No naravno, velika je vjerojatnost da nemam pravo jer izgleda da imam drugačiji način razmišljanja u odnosu na većinu.
    Ne, nego se većina koja misli kao i ti, ne javljamo jer si tako sačuvamo živce od rasprave.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne, nego se većina koja misli kao i ti, ne javljamo jer si tako sačuvamo živce od rasprave.
    Ja bih baš voljela čuti argumentirano mišljenje o tome kako bi trebalo raditi s darovitima.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih baš voljela čuti argumentirano mišljenje o tome kako bi trebalo raditi s darovitima.
    Ako se ne varam, ono što Beti misli je da se s darovitima ne treba raditi nikako, odnosno ne drugačije nego s ostalima. Posebne potrebe darovitih su izmišljotina modernog doba i modernih psihologa, objeručke prihvaćena od nabrijanih roditelja. Argumentacija je ta da je ona član Mense, i sama ima darovitu djecu, ili barem jako pametnu, i fantastična su bez da je ona ikad pisala ili posebno razmišljala o njihovim posebnim potrebama kao darovitih. Ako nije trebalo njoj, ne treba ni nama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •