Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A sad ozbiljno. Moje je mišljenje da je jedino bitno da djeca budu djeca i da se igraju i uživaju i rastu. Ima vremena za dati im pridjev "nadareno". To je ono što vam pokušavam reći. Treba uživati u njihovoj pameti, ali da ona ostane njima, a ne psiholozima i inim. Pružiti im sve što žele znati ostajući u okviru obitelji. Da ih ne "uzmu" prerano i uskrate im blaženo djetinjstvo.
    Ne kažem da morate dijeliti moj stav.
    ovo mi se jako svidja!
    (mozda i zato sto nemam nadarenu djecu pa se nemam s cim hvaliti, i praviti vazna..)

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj nely prvotno napisa Vidi poruku
    ovo mi se jako svidja!
    (mozda i zato sto nemam nadarenu djecu pa se nemam s cim hvaliti, i praviti vazna..)
    To su predrasude . Nitko se samo ne hvali sa darovitom djecom , darovitost cesto nosi i probleme pogotovo u sustavu gdje nema podrške za njihove specifične potrebe.

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    To su predrasude . Nitko se samo ne hvali sa darovitom djecom , darovitost cesto nosi i probleme pogotovo u sustavu gdje nema podrške za njihove specifične potrebe.
    ovo potpisujem u potpunosti
    onaj tko nema takvo dijete ne zna kako se je teško nositi s njihovim specifičnim problemima

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ma da, da vjerujem..samo se salim..

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

X

Iz iskustva.

Da nismo dijete odveli psihologu zbog problema (samoozljeđivanje, frustracije, razni ispadi) nikad valjda ne bih ni dobila dijagnozu da je darovito. Dijete je bistro, ali ima specifične smetnje čitanja koje su ga dugo mučile, tako da mi na pamet nije padalo hraniti ego njegovom darovitošću. Radije bih da je običan prosječan deran (to je s vremenom i postao, kako smo rješavali probleme). Dijagnoza darovitosti je najčešće "nusprodukt" dijagnostike na koju odeš jer se dijete ne snalazi u rigidnom školskom sustavu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •