Pokazuje rezultate 1 do 50 od 350

Tema: Razred za naprednu djecu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Tanči, imate sreće sa školskim osobljem, svaka im čast.
    Ma je, stvarno je.
    Kad se sjetim mog školovanja kad nisam ni znala kako pedagog izgleda, a kamoli ravnatelj...
    Ovi ljudi su fantastični; mentorica ne smije (pazi, ne smije) držati dodatnu nastavu jer ima ispunjenu normu i onda se nalaze kojekuda, ujutro, popodne, u knjižnici i spremaju se za natjecanje. Sve, naravno van nastave u slobodno vrijeme.
    Vikendima su pohodili Bauhaus i kupovali alate i kovčege za to.
    Ravnatelj mene obavještava da je odlučio da pedagogica prati Reu i na natjecanje i na maturalac, ja pitam koliko to moramo platiti jer znam da nije besplatno i da sam ja išla sigurno da bih i platila, a on mi zaprepašteno odgovara: "ništa gospođo pa mi smo tu zbog djece, a ne djeca zbog nas"
    Znam da zvuči ko floskula, ali vjerujte mi da nije.
    On to zaista tako misli i tako se ponaša.
    ...a za profesore koji se još uvijek ne mogu nositi s Reinim napadima (dosta velikih je imala u školi pod nastavom) je rekao da ili neka se naviknu ili potraže stručnu pomoć i zalijepio im veliki plakat u zbornicu na kojem je slikom i riječima objašnjeno kako postupati s osobom koja ima epi napad.
    I da, ponavljam se, ali nema veze; pišem ovo zbog sve one djece koja su u istoj ili sličnoj situaciji.
    Nitko od nas ne zna što ga može snaći, a kad se ovako nešto desi ljudi uglavnoj taje.
    Razumijem to jer smo se i mi sreli s predrasudama.
    Ali ja ću se boriti za moje dijete i za svu onu djecu koja imaju kronične bolesti da ih se ne izolira, stigmatizira...
    Jer sva djeca mogu i moraju normalno živjeti, učiti, školovati se, baviti sportom, muzikom, završiti fakultet pa i puno, puno više.
    Posljednje uređivanje od Tanči : 08.04.2014. at 10:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •