Sve to ovisi o ravnatelju.
Naš ravnatelj je čudo od čovjeka i zbilja živi za tu djecu.
Ne znam jesam li to već pisala, ali on svako jutro dolazi na posao sat vremena prije početka nastave, stane kod ulaza u školu i svako, ama baš svako dijete pozdravi kad uđe u školu.
Ja takvo što nisam nigdje vidjela, a ni čula.
Nadalje; on ne sjedi u svom uredu, odnosno, vrlo malo je tamo. Uglavnom je na nastavi. Nasumice uđe u neki razred, sjedne otraga da ne smeta i promatra kako kolega-ica drži sat i kako djeca uče i rade.
Itd.itd....
Meni je to fantastično.
Stalno nešto uređuje u školi. Sad uvodi e-imenike koji su mogli i ranije proraditi, ali zbog specifične građe škole moralo se učiniti neke preinake jer signal nije svuda dopirao jednako.
Uveo je solarno grijanje, promijenio krov, ma svašta.
Iskoristio je svaku priliku iz EU fondova, a i s gradonačelnikom super surađuje i od grada dobija novce za školu.
I zato je godinama ravnatelj.
Super surađuje s roditeljima. Dostupan je.
Nama je jako puno pomogao dok je Rea bila u akutnoj fazi bolesti. Educirao je kolege-ice.
I ima tu još jako puno toga što je napravio za dobrobit djece.
Također su i profesori i učitelji jako dobri. Ima ih koji su zaista fantastični i jako dobro uče djecu. Pri tom mislim na profesore iz povijesti, geografije, matematike, fizike, biologije, kemije, engleskog, njemačkog...svaka im čast.
Dovoljno je još reći da iako Zaprešić ima još jednu osnovnu školu roditelji koji gravitiraju ka toj školi radije upisuju djecu kod nas, iako djeca tada moraju putovati, ali od mnogih sam čula da su to namjerno napravili jer je škola jako kvalitetna i puno bolja od ove druge.