Results 1 to 25 of 25

Thread: stvarno velika stopala

mala-vila's Avatar

Default stvarno velika stopala

dakle ovako:
    moje dijete je visoko 88/89cm i ima stopalo vel 25? ima li jos nekoga cije dijete ima velika stopala? do sam mi je to bilo slatko i ok i mislila sam si kak bude visoka i kak lijepo napreduje i sta ti ja znam kaj sve ne, ali danas kad smo uzeli tenisice br25 koje su joj skroz taman... ne znam... izgleda ko da je charlie chaplin, pogotovo u usporedbi sa svojim uzrastom.
    jesam li ja luda i izmisljam ili kaj? stvarno mi njene nogice kad je u obući izgledaju neproporcionalno s ostatkom tijela. kad su nogice bose izgleda mi ok.
    u biti niti ne znam kaj sam htjela reci ili piati, to je samo nesto o cemu razmisljam neko vrijeme i pitam se- ima li nas jos iz zemlje hobita? i gdje ste? jer kod nas u kvartu niste

Mi smo prve cipele za hodanje imali br 23, s deset mjeseci. I danas, godinama poslije, ima dva, tri broja vecu nogu od vrsnjaka. A inace je mrsavac, pa ove krompaste tenisice koje decki vole na njemu izgledaju ogromne. Ali, naviknes se... cura ce zivjeti na velikoj nozi :D

mala-vila's Avatar

Quote Originally Posted by kina View Post
    cura ce zivjeti na velikoj nozi :D
    iz tvojih usta...

superx's Avatar

kaj da te tješim, moja ima 98 cm i jedva 22. koma to su cipele za baš bebe, nema ništa onako frajerski.. ima 3 godine

mala-vila's Avatar

meni je to tako slatko, a da ne govorim o financijskoj uštedi

lady.x's Avatar

Moj je sa 10 meseci odjednom za par brojeva porastao i noge porasle na 22-23, tad sam se isto pitala. Ali evo sad ima vec 18m i na istom je broju, tako da ne brini, stopala rastu u skokovima, verovatno sledi period stagnacije.

nevenera's Avatar

prve cipele su i nama bile 22-23. sad ima 3 godine i već nosi 28.

ima ima toga kod nas
    m. je prohodala u cipelama br. 20, a sljedeće ljeto je nosila 25 . sad je visoka 124, ima 6 godina i stopalo 33.
    p. se rodio s nogom br 16, znam jer sam išla kupovati čarape jer su mu sve one za bebe bile male.

marta's Avatar

Dajte ih na plivanje.

Quote Originally Posted by marta View Post
    Dajte ih na plivanje.

ja sam htjela napisati da će uštedjeti na perajama, ali ti si to ljepše formulirala

mala-vila's Avatar

najbolja si!

superx's Avatar

DA uštedimo na cipkama, ona sve doslovno razdere, nosi već 2 godine tu negdje.

MarijaP's Avatar

Moji su svi nogati, kćer ima i široku nogu pa moramo dati praviti cipele jer joj klasično ne paše. A meni je u svakoj trudnoći narasla noga pa su me i tu u trošak bacili

Evo još jedne nogate; prohodala je u broju 23, neki dan sam joj kupila tenisice broj 27...i to neki veći kalup. Ne moram ni spominjati koliko smiješna izgleda i kad je bosa, a kamoli u tim tenisicama...a nema još ni 3g.

Inače, jedan od nadimaka joj je Bigfootić :D

Trina's Avatar

Moj mali ima 6 godina, visok je metar i žilet, ima nogice ko pile, tanke i krivudave a broj 32. Presmiješan mi je. A tako to, netko velika stopala, neko velikog nešto drugo..Razvijaju se drugačije. nekidan me jedna mama dječaka sva zabrinuta pitala jel normalno da njen mali ima tako jako malog pišu. Nije da ima veze s temom ali mali stvarno ima malog. Pa nisam znala što da joj kažem. Ne znam. Moj jedan ma velikog, drugi ima malog, pa što ja znam..valjda će do određene dobi i to doći na neku sredinu. Ko i stopala.

isvetica's Avatar

Moj brat je bio Nogalo kao mali, a i sad s 18 ima broj 49, pliva ko riba!

Ne mora to ništa značiti , moja kćer je pošla u školu sa veličinom noge 37 , sad sa 16 godina ima 39.

6,841

mala-vila, evo da te "utješim": moja ima 2 godine, nekih 85 cm, i cipelu 25 (jučer sam skužila da su joj sandale 25 na knap - a ljeto je još dugo). Kad sam u dućanu s njom tražila cipelu 25, teta mi se smijala.

eris's Avatar

Moje kćeri su "nogate", najstarija ima 16. i nosi 40 broj, s tim da je prohodala u 24. borju, a njamlađa ima 2 i pol a nosi 25. Doduše, jesu visoke, najstarija je 173cm, a mala 100cm.
    Ja sam na 40. broju, čak neke i 39. navučem. S tim da sam u 5. razredu nosila 40 broj, a imala sam 10cm i 30kg manje. Mogu zamisliti kako sam smiješno izgledala.

nogatima, u pravilu, rano prestane rasti noga
    moja prijateljica je već u 3. razredu imala nogu 38-39
    prije 30 godina, kada je izbor obuće bio puno manji, mama joj je zimske cipele kupovala na muškom odjelu
    sad nosi br 41, visoka je 175 cm

ribice's Avatar

Moja E ima sa skoro navršenih 5 godina broj 32 prohodala je s 23 a mala A s 22 mjeseca 23...

mala-vila's Avatar

ima nas još, sad mi je lakse

babyboys's Avatar

Moj T je sa 3 godine nosio cipelu 30. sa 11 nosi 41 i to je muka živa jer za njega cipele NE POSTOJE. Ni tenisice. ni bilo kakva obuća. jer on je dijete, a cipele koje mu odgovoasraju su muške - za odraslu, mušku nogu i nisu primjerene.
    ali to je moje dijete - ja imam nogu 40-41, tenisice 42 i još široku. kupovanje obuće u našoj obitelji je pokora.

tina55's Avatar

moja curica s 2,5 godine nosi 25, ali dosta je visoka za svoju dob

enchi's Avatar

Danas smo kupili malcu nove tenisice - br. 24, ima godinu i pet mjeseci. No, kako nije nešto posebno visok, čisti je prosjek za svoju dob, baš mi je smiješan tako nogat!
    Last edited by enchi; 26.07.2012 at 23:43.