Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Prečko-Rudeš?

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Prečko-Rudeš?

Molim za informaciju: postoji li linija busa koji vozi od Prečkog do Rudeša, ili barem prolazi preko Rudeša, naime, dijete mi je primljeno u vrtić u Dugavskoj 3 (Rudeš), a stanovat ćemo u Josipa Slavenskog 17 (Prečko). I koliko vremena treba? Hvala!

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

http://zet.hr/autobus/dnevni.aspx

Tu imaš trase autobusnih linija terminala pa vidi šta ti je zgodno.

134 Črnomerec - Prečko
    114 Lubljanica - Prečko

Ovo što ti tražiš ne postoji.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ti si iza Shopping centra Prečko, jel tako? Ide ti Prečko, naravno, Podsused linija 116, i Špansko linija 115, ali tek od Ljubljanske. Siđeš kod Shopping centra Vrbani, pređeš cestu kod Restorana Batak preko puta (bivše Zlatne godine) i ideš ravno 200m, na semaforu opet ravno i onda ti je 2 skretanje desno Dugavska ulica. Brzo dođeš. Ni jedan autobus ne skreće u Rudeš. Za 10 minuta si tamo, najviše.
    To su linije koje voze do Ljubljanice (Remiza). Ja sam na Rudešu.
    Posljednje uređivanje od Dragonfly : 20.06.2011. at 14:08

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala, curke, no, ja ne vjerujem da je to meni uopće zgodno radi toga jer, kad npr. padne snijeg i sve kasni, onda kasnimo i mi.. a radim na potpuno drugome kraju grada..u pola 6 pješačiti s djetetom mi ne zvuči dobro..no pristat ću samo ako u bližem vrtiću ne dobijem mjesto..

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ideš s busom linije 114, glavna stanica ti je odmah kada predjes cestu tako da nije daleko.
    Vozis se do Vrbana, dakle silazis kod MD-a i prelazis cestu prema Rudeskoj cesti, to ti je ona u koju gledas ako McDonaldsu okrenes ledja.
    Kada udjes u Rudesku hods ravno i ulica gdje ti ides je druga desno.
    Sve u svemu, kada bus krene iz Preckog pa do vrtica treba ti 10-ak minuta, ali racunas da ti je ujutro na toj dionici autoputa mali krljanac tako da se to oduzi na 20-ak uvrh glave

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sada sam skuzila da tebe muci pjesacenje, nijedna dionica koju prolazis pjeske nije jako velika, mislim da ti to ne bi trebao biti problem cak i kada je lose vrijeme.
    Sto se guzvi tice, ujutro u pola 6 nema nikakve guzve na autoputu tako da te tri stanice koje prolazite busom prakticki preletite

Probaj otici tu dionicu i prije nego bi krenuli u vrtic, vjeruj mi nemas hodanja vise od 300 metara
    Posljednje uređivanje od Marsupilami : 20.06.2011. at 21:43

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Marsupilami prvotno napisa Vidi poruku
    ulica gdje ti ides je druga desno.
    Treca desno

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Stvarno ti nije daleko, čim siđeš s autobusa za par minuta si tamo.

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hvala Vam, cure...mislim da sam skužila, doduše, ja sam živjela u Zg, no, jedno je biti student,pa imati vremena, a drugo biti natempiran na posao i odvođenje djeteta u vrtić.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dragonfly prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno ti nije daleko, čim siđeš s autobusa za par minuta si tamo.
    Hm, ja sam iz Rudeša i baš ne mislim tako... Kao prvo ona stanica kod McDonaldsa je pomaknuta još niže, skoro kod Getroa i da bi samo od nje prešla do restorana (bivše Zlatne godine) ima dobar komad otcimbati, a onda još ravno do Dugavske... Nije to nikako blizu i za par minuta, to je van ruke jer Rudeš uopće nije dobro spojen s gradskim prijevozom, tj. ništa ne vozi kroz Rudeš, nažalost... A i pitanje je o tih pol 6 jer je moj sin išao u baš taj vrtić i rekli su mi da ga ne dovodim prije 6h jer da teta nemože biti dežurna samo radi njega tamo prije 6 (ježi ga, ja radila od 7 u Dubravi, išla isto pješice + bus + tramvaj + bus do posla...). Ovo je opcija za silu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni se isto pokazalo da to nije tako blizu. Mi smo na Vrbanima i preselili su grupu iz lokacije Ožujska u staru školu u Rudešu (mislim da je to ulica prije Dugavske) i nemamo nikakav javni prijevoz kroz Vrbane do Rudeša, a komentar teta je bio da je to baš ugodna šetnja - je za mamu i kad je lijepo vrijeme, ali dijete ide u vrtić i kad je vani -10 i +30, po snijegu, kiši,. vjetru, mraku u 7 ujutro...

Ja sam par puta išla po njega pješice i kad bi krenuli kući od vrtića do McDonalda to bi bilo to - on nije mogao dalje i redovito sam ga ostatak nosila na leđima. Morali smo autom - sljedeće godine smo dali molbu u vrtić u Prečkom koji nam je fizički bliže (2 tramvajske stanice Horvaćanskom, stanica pod nosom, ne ovisimo o autu...) ali su nas odbili jer tamo ne spadamo po adresi.

Layla avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam inače vodila malenog pješke u vrtić, ali dosad smo živjeli u manjem gradu, gdje sam stigla od 6 do 7 i vrtić i doći na posao. U Zagrebu ne stignem.

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa da, kakva šetnja?! Šetnja je kad imaš vremena, dijete nije pospano, nema snijega/kiše/bljuzge i tsl. i bome nije 6h ujutro!!! Ja sam prava rođena Rudešanka i bome mi je bilo teško voditi dijete pješice tamo u vrtić, tim više što sam bliže Zagrebačkoj cesti nego Rudeškoj...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a zašto ne bi sa stanice kod meka prošla ravno, spustila se onim stepenicama pa kroz onu neku uličicu izbiješ na koreničku - za čas si kod vrtića, ne moraš se vraćat na rudešku? ja sam iz voltinog i tako sam si kratila put do vrbana

(sorry samo što ne znam nazive ulica)

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hm, da.... Baš vjerujem da su te stepenice kod Anine tj. Stare Peščanske njoj o.k. solucija, posebno zimi kad su zametene snijegom.... da....

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, da.... Baš vjerujem da su te stepenice kod Anine tj. Stare Peščanske njoj o.k. solucija, posebno zimi kad su zametene snijegom.... da....
    potreba za ovakvim tonom je?
    najbolje bi bilo da nam je svima vrtić pred zgradom, ali nije. i kaj sad?
    ja sam joj dala opciju koju može koristiti kada su lijepi dani i nema bljuzge/kiše/snijega...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •