zrinska prvotno napisa
Nemogu ne reagirati...
Čitajuči sve, napominjem sve, postove mislim radilo se o bolovanju potrebnom ili nepotrebnom državi je globalno rečeno isplatom tih naknada napravljena manja greška nego li nerođenjem samo jednog djeteta. Mi raspravljamo o takvim temama danas kad na je natalitetna politika na nuli, danas kad većina županija bilježe minuse, čast izuzecima županijama s Romima. Drage moje par zar rođenje jednog djetta ne vrijedi pišljivih 20 000 hrk koliko bi recimo dobila mama koja lažira bolovanje.
Koje smo mi ružno rečeno kvočke, čupamo si perja oko toga tko laže ili ne laže...Što je 4250 naprama saborskoj plaći (a neki tamo izgledaju ko na mirovanju)? Misli li netko u saboruu na sljedećih 6 mjeseci? Kako s 2500 ili koliko već podići djete, živjeti i biti sretan?
Zato...da rezimiram...Biti na bolovanju... Loše postavljeno pitanje. Tko mora mora...Za svoju bebicu učinila bih sve!
A za one koje još uvijek misle da pretpostavimo da postoje i takve na ovom forumu, koje lažiraju bolovanje, ne mislite li da nas potkradaju lažne invalidske mirovine, lažni branitelji i nesavjesni lječnici????? Okrenite se bilo kuda...problemi naviru svuda.