Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Kakav laptop + mobilni internet?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kakav laptop + mobilni internet?

Tata mi je u bolnici i izgleda da neće tako brzo van (opekline, transplantacija kože...)

Nabavili bi mu laptop + mobilni internet, da mu malo skratimo vrijeme.

Imate li kakve preporuke? Da ne košta previše, a da bude koliko-toliko standardno (ne bih Linux i slično).

Kakva su vam iskustva s mobilnim internetom? Moja su nikakva i zato pitam ovdje.

Hvala!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaš li kod nekoga za posuditi?

Moj mobilni t... radi dobro. Naravno, postoje neka mjesta gdje je signal slabiji, ali to isto možete probati prvo s posudbom nečije kartice prije kupnje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Htjela sam još nadodati, ako su u bolnici otvoreni zašto mu ne biste donijeli stolno računalo s pravom tipkovnicom? Ako nije radio na laptopu, a još k tome se loše osjeća može mu biti teško tipkati....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma kupili bi mi računalo, jer doma je jedno staro desetak godina i na izdisaju (i hardver i softver) a to bi riješilo stvar na dulje vrijeme, bilo bi zamjena za fiksno računalo.

Posuditi laptop mogu samo od svoje djece (isto stare kante, 10 i 15 godina, ništ bogznakaj) ali ne bi jer da kaj valjaju, ne bi bili kod djece...

tua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

peterlin, a notebook?
    ja imam ovakav http://www.laptopmag.com/review/lapt...n150-plus.aspx
    i ok mi je!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mm ima nekakvog Acer-a nije košto puno a skroz je dobar, i koristimo Vp mobilni internet, nismo uzeli pretplatu nego ono na nadoplatu, ima 1 gb prometa za 55 kn, za sad to radi dosta dobro. Savjetovala bi ti da mu kupiš laptop sa pucom mišem jer ovaj koji je touchpad je koma, mene užasno nervira - al ne znam jeli više proizvode te sa pucom, imala sam neku staru toshibu sa pucom, to je bilo super.

Vibram da tati bude bolje brzo!
    Posljednje uređivanje od RozaGroza : 21.06.2011. at 15:34

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala na savjetima... Nešto ćemo naći. Moj sin odavno na stari laptop priključuje standardnog miša, tako da to ne bi bio problem.... Slažem se da su stare Toshibe zakon, ali treba nam nešto novo. Idem ovaj tjedan u potragu.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako mislite da tata koristi Windowse, onda odmah kupite takav laptop.
    Naš frend je kupio super jeftini laptop sa Free Dosom ili tak nešto, i onda ga je više koštalo da na njega stavi Windowse nego da je odmah kupio takav.(i to ne samo novaca nego i vremena).

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Da, slažem se, nikakav Free Dos ni Linux ne dolazi u obzir.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Peterlin, pogledaj ovo: http://www.links.hr/?option=artikl&i...kl=010.900.676 (cijena je 2650,00).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •