Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: displazija kukova - HITNO

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno displazija kukova - HITNO

nisam htjela pisati u postojeće teme o ultrazvuku kukova jer se bojim da će se izgubiti moj post među mnoštvom postova. nadam se da je to ok.

naime, zbunjena sam i ne znam što da radim.

bebica mi je do jučer/danas nosila 9 tjedana pavlikove remenčiće zbog blage displazije kukova (IIa+ odnosno to je dijagnoza dr markovca). kako je morala nositi remenčiće, išli smo i u klaićevu da bismo ih dobili preko hzzo-a i dr bojić tamo se složio da je u pitanju displazija, no nije radio mjerenje po grafu). jučer smo bili na kontroli kod dr markovca koji je rekao da možemo skinuti remenčiće jer da je sada jedan kuk Ia, a drugi Ib i zbog tog drugog kukića još moramo široko povijati noću. danas smo bili na kontroli kod dr bojića koji opet nije mjerio po grafu nego je samo napisao displazija (i dalje!!) i da remenčiće (koje je sestra olabavila za dvije rupice) nosimo do iduće kontrole u rujnu (dakle, još TRI MJESECA!!!).

ne mogu vjerovati da je moguće da dva ortopeda imaju tako dijametralno suprotne dijagnoze: jedan vidi displaziju tamo gdje je drugi ne vidi. kako je to moguće?!!!! netko mora biti u krivu!!!!

očito mi je sada potrebno treće mišljenje, a u međuvremenu sam odlučila bebi ipak skinuti remenčiće i puno je nositi u marami i noću ju široko povijati.

što biste vi napravili?!!!

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ups, krivo sam postavila temu... molim moderatore da izbrišu jer sam otvorila istu temu na zdravlju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •